Workshop bacteriologische corrosie en koudlas – 17 februari 2022

In de procesindustrie wordt veelvuldig gebruik gemaakt van roestvast staal (RVS). Dit materiaal heeft enkele specifieke eigenschappen waarmee de engineer, maar ook de eindgebruiker van de RVS-apparatuur, moet rekeninghouden. In samenwerking met Nestinox B.V., leverancier van RVS bevestigingsmaterialen en lid van Machevo, bieden wij u een workshop aan waarin twee aspecten van het verwerken van RVS aan de orde komen: bacteriologische corrosie en (het voorkomen van) koudlas. Sprekers zijn Ko Buijs, metaalkundig adviseur en Peter de Bruine.

Klik hier om aan te melden

Programma (datum nader te bepalen)
09.00  Ontvangst
09.15  Opening Dennis Steegman, Commercieel Directeur/CCO
09.30  Masterclass IA: Microbiologisch geïnduceerde corrosie door Ko Buijs, metaalkundig adviseur
10.30  Korte pauze
10.45  Masterclass IB: Microbiologisch geïnduceerde corrosie door Ko Buijs, metaalkundig adviseur
11.45  Rondleiding Nestinox
12.15  Netwerk-lunch
12:45  Masterclass II: Droge, organische smering tegen o.a. koudlas door Peter de Bruine
15:00  Afsluiting

Locatie
Nestinox B.V.
Hallenweg 5-7
5683 CT Best
Website: www.nestinox.com

Klik hier om aan te melden

Over Nestinox
Nestinox in Best is sinds 1979 Specialist en Partner in RoestVastStalen (RVS) bevestigingsmaterialen.

Als toeleverancier van diverse soorten RVS bouten, moeren, schroeven, veren, ringen, solar bevestigers, betonverankeringen, machinevoeten, beveiligingsschroeven, tot zelfs onderhoudsproducten, heeft Nestinox een niet meer weg te denken plaats ingenomen als toeleverancier van de industrie in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

 

Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar secretariaat@machevo.nl

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners