Wordt u ook exposant in de Machevo Hotspots?

Het paviljoen Machevo Hotspots heeft een centrale plek in de World of Industrial Processing.  Leden van de Machevo & Bulk vereniging werken samen in dit paviljoen, om aan de bezoekers te tonen hoe actuele uitdagingen in de industrie worden opgepakt in de bedrijfsketen. Voor de zestien deelnemers wordt de voorbereiding van standbouw, catering en praktische zaken uitgevoerd door de beursorganisatie. De zestien deelnemers kunnen zich individueel profileren en er wordt extra aandacht aan geboden. Er zijn nog drie stands beschikbaar.

Voor deze editie is er gekozen voor één groot Machevo Hotspots paviljoen met een goede zichtbaarheid. U kunt exposeren in het paviljoen met een stand van 10 m². Naast de eigen standruimte is er ook een open gemeenschappelijke ruimte waar Machevo & Bulk voor de goede sfeer zorgt en waar een mooie bar aanwezig is om bezoekers een drankje aan te bieden en zaken te bespreken.

Deelname aan de Machevo Hotspots is met een all-in pakket; bestaande uit volledig verzorgde standbouw, een gemeenschappelijke ruimte, catering en hostesses. Iedere stand leveren we op met vloerbedekking, standaard naamsvermelding, meubilair, elektra-aansluiting, full colour print op doek (print naar keuze) en een standaard hoeveelheid verlichting.

Om u aan te melden voor de Machevo Hotspots kunt u contact opnemen met Willemijn de Groot.

Bent u nog geen lid van de Machevo & Bulk vereniging, maar wilt u toch deelnemen aan het Machevo Hotspots paviljoen? Meld u dan bij het secretariaat van de Machevo & Bulk vereniging en vraag naar de lidmaatschapsvoorwaarden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners