Wint uw stand op de Industrial Processing dit jaar onze Hartong Trofee?

Hartong Trofee

Het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs ‘Industrial Processing’ in de Jaarbeurs Utrecht krijgt op woensdag 3 oktober 2018 van de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uitgereikt. Een deskundige jury onderwerpt alle stands op de tweede beursdag aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit om 16.00 uur op de beursvloer in hal 9 van de Jaarbeurs (naast Machevo Hotspots). Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee!


De criteria

Met betrekking tot de beoordeling en evaluatie van presentaties op de beursvloer zal de jury o.a. letten op:

 • PRESENTATIE
  Is de stand onderscheidend ten opzichte van andere deelnemers? Is de stand zodanig ingericht dat het voor de bezoeker overzichtelijk en duidelijk is wat de exposant aanbiedt?Heeft de stand ‘stopkracht’?
 • COMMUNICATIE
  Wordt de bezoeker gegrepen door het acteren van de stand bemanning? Is het in één oogopslag duidelijk om welk product of om welke dienst het hier gaat?
 • PASSIE
  In hoeverre is de standbemanning bekend met het concept en de boodschap van het bedrijf dat zij vertegenwoordigen? Identificeren zij zich met hun organisatie? Is het personeel pro-actief?
 • CREATIVITEIT 
  Slaagt de stand erin om extra aandacht te trekken?Hoe is het design?

Jury
De jury beoordeelt alle stands op de Industrial Processing op de eerste beursdag en doet dit ‘incognito’. De juryleden houden we nog even geheim, maar maken zich openbaar tijdens de beurs indien zij dit nodig achten.

Geschiedenis
De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en wordt al sinds 1983 uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie. De wisseltrofee is genoemd naar wijlen de heer lr. F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig georganiseerd door FHI als Industrial Processing wat één van de vijf werelden is van World of Technology & Science (WoTS)). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door de overleden beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

IMG 9824 webVorige winnaars
1983 Puripher
1986 Eriks
1989 Loggers
1992 Hoek Loos
1995 Alfa Laval
1998 Eriks
2000 E&R
2002 Tetrapak
2004 Tyco Valves
2006 Alfa Laval
2008 Van Beek
2010 Pomp NL & Mahle Industrial Filtration
2012 Flowcomm Benelux
2014 Jongia Mixing Technology
2016 Verder

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners