Wint uw stand de Hartong Trofee 2012?

LogoHartongTrofee_smal

LogoHartongTrofee_smalOp 2 oktober 2012 reikt de Machevo & Bulk Vereniging in Utrecht de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs ‘Industrial Processing‘ van de Industriële Week. Een deskundige jury onderwerpt alle stands van deze beurs aan een kritische beoordeling en reikt deze award op de eerste beursdag uit om 18.00 uur in het auditorium van Media Plaza in de Jaarbeurs Utrecht.

Deskundige jury
De jury bestaat dit jaar uit de heer Ir. Benno Tutein Nolthenius, de heer Marc Klumper van VNU Exhibitions BV en mevrouw Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging. Als voorzitter van de jury treedt op de heer Ir. Benno Tutein Nolthenius (foto). Uitgever, schrijver, kunstbeschouwer en oprichter van de succesvolle kunstwebsite galeries.nl (ruim drie miljoen pageviews per maand).

benno200Op de site zijn de tentoonstellingen van vrijwel alle galeries en musea te vinden, met persberichten, afbeeldingen en cv’s van kunstenaars. Als je een Nederlandse beeldend kunstenaar googlet, staat galeries.nl bijna altijd ergens bovenaan bij de zoekresultaten. Al 10 jaar lang kiest hij op zijn site dagelijks een ‘Kunst van de Dag’.Tevens is hij goed bekend met de zakelijke wereld. Tien jaar lang gaf hij het Jaarboek van Nederlandse Ondernemingen uit en hij was in 1997 bouwer van de AEX-beurssite.
De heer Tutein Nolthenius over zijn rol als jurylid: “Het is een enorme kunst om op een beurs een aantrekkelijke stand te presenteren. Daaruit de beste kiezen is voor de jury niet alleen een uitdaging, maar ook een eer!”

Geschiedenis
De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo en Bulk Vereniging en wordt al sinds 1983 uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie. De wisseltrofee is genoemd naar wijlen de heer Ir. F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

Klik hier voor: meer informatie

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners