Winnaar van onze Hartong Trofee is Verder B.V.!

IMG 9824 web

IMG 9824 webPompleverancier Verder B.V. heeft dinsdagavond op de beursvloer van de Industrial Processing onze Hartong Trofee in de wacht gesleept. Voorzitter Tom Pruymboom en juryvoorzitter Marc van Raay reikten de prijs uit aan Marketeer Elmar Hilkmann. Volgens de jury leverde Verder B.V. de beste standpresentatie op de Industrial Processing,  de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux.

De jury bestond dit jaar uit de heer Marc van Raay van Kunst- en Adviesburo Art & Marketing, de heer Martijn de Weerd van Jaarbeurs en mevrouw Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging. Juryvoorzitter Marc van Raay roemde alle zeven genomineerde beursdeelnemers; Verder, Vermeulen Ingenieursbureau, Tetra Pak, Penko, Pump Plaza en Flowcomm voor hun standpresentatie.

IMG 9734 webVeelzeggende vormgeving en werkende toepassingen
Verder is tot winnaar verkozen door de toegankelijkheid van de medewerkers, de veelzeggende vormgeving, inzet van werkende toepassingen en de duidelijke uitleg bij de getoonde equipment. De Hartong Trofee is een wisseltrofee. Johan Postma, directeur van Jongia Mixing Technology, nam als winnaar van de vorige editie van Industrial Processing (2014), een verkleinde trofee als mooi aandenken in ontvangst.

IMG 9791 webOver de trofee
De trofee is een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en wordt al sinds 1983 uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie. De wisseltrofee is genoemd naar wijlen de heer lr. F.L. Hartong, destijds voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door de overleden beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

Bekijk hier de foto’s van de Hartong Trofee uitreiking

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners