Winnaar van onze Hartong Trofee is Jongia Mixing Technology

Directeur Johan Postma van Jongia Mixing Technology nam dinsdag 30 september de Hartong Trofee in ontvangst van onze voorzitter Tom Pruymboom. Jongia ontving deze prijs voor de beste standpresentatie op de beurs Industrial Processing 2014.

De jury bestond dit jaar uit de heer René Frencken van Westside Art & Fashion, de heer Wulfred Hoefsloot van Six Senses, de heer Martijn de Weerd van De Jaarbeurs en mevrouw Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging. Jury voorzitter René Frencken roemde alle vier genomineerde beursdeelnemers; Actemium, Jongia Mixing Technology, J-tec en Tetrapak voor hun standpresentatie. Jongia is tot winnaar verkozen door de gastvrijheid van het personeel en de praktische toepassing van de getoonde equipment voor het bereiden van lekkers voor de beursbezoekers.

De Hartong Trofee is een wisseltrofee. Richard van Rossem nam namens Flowcomm Benelux, de winnaar van de vorige editie van Industrial Processing (2012), een verkleinde trofee als mooi aandenken in ontvangst.

Wij feliciteren Jongia Mixing Technology en hun spontane standbemanning met het behalen van deze felbegeerde (en loodzware) wisseltrofee!

Klik hier: Voor de korte beursfilm
Klik hier: Voor het fotoalbum van de uitreiking Hartong Trofee 2014
Klik hier: Voor het fotoalbum van de uitreiking PIP 2014
Klik hier: Voor het fotoalbum van het Machevo Paviljoen

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners