Wij verlagen fiks de drempel tot deelname aan de Industrial Processing 2012

industrial_processing_2012

industrial_processing_2012Deelname vanaf 2.600,00 euro!
12m2 rijstand x €163,50 + €635,- verplicht basispakket (excl. standbouw)

Exclusieve kortingsregeling op beursdeelname
Op dit moment is 85% van de standruimte op de vakbeurs Industrial Processing 2012 gereserveerd door uw branchegenoten. Wilt u ook graag aan deze beurs deelnemen,
maar ziet u hier vanaf gezien het kostenplaatje? Wellicht biedt de Machevo & Bulk Vereniging voor u de kans om hierin verandering te brengen!
Leden van de Machevo & Bulk Vereniging ontvangen een fikse korting op beursdeelname. Lees snel verder en ontdek of lidmaatschap ook voor u interessant is.

Deze exclusieve kortingsregeling voor leden werkt als volgt:

  1. Voor de editie Industrial Processing van 2012 krijgen Machevo-leden een korting van circa 5% per vierkante meter. Dit is de zogenaamde “Ledenkorting”.
  2. Een eenmalige korting van € 500,- op deelnamekosten kan worden verleend aan leden die:
    – voor het eerst deelnemen aan de IP beurs;
    – deelnemen aan de eerstvolgende editie van de IP beurs na oprichting van de onderneming van het betreffende lid (e.e.a. conform inschrijving KvK).
    Dit is de zogenaamde “Starterskorting”.

De bovenvermelde kortingen zullen direct door VNU in mindering worden gebracht op de factuur. De ledenkorting geldt ook met terugwerkende kracht voor bedrijven die zich reeds ingeschreven hebben voor de Industrial Processing, maar nog geen lid zijn en tot lidmaatschap overgaan.

Meer informatie en reserveren deelname aan de Industrial Processing:
Lex Wolters van VNU Exhibtions beantwoordt graag al uw vragen.
Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 030 – 295 2866 en via e-mail lex.wolters@vnuexhibitions.com.

 

Machevo Paviljoen betekent low-budget en zorgeloos deelnemen
Een andere mogelijkheid is om een stand te huren op het Machevo Paviljoen, waarbij u gemakkelijk en voordelig aan Industrial Processing kunt deelnemen met een all-in pakket: van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting. Het paviljoen heeft een eigen uitstraling en wordt extra onder de aandacht gebracht, zodat bezoekers u nog makkelijker zullen vinden. Daarnaast biedt dit paviljoen u voldoende ruimte om een eigen image aan uw stand te geven.
Hiervoor bestaan twee zeer voordelige mogelijkheden, waarbij de kortingen oplopen tot wel 20%:

  • 16 m² (4 x 4 meter) voor € 2.875,00
  • 25 m² (5 x 5 meter) voor € 4.585,0

Verrekening korting
De bovenvermelde kortingen zullen direct door VNU in mindering worden gebracht op de factuur. De ledenkorting geldt ook met terugwerkende kracht
voor bedrijven die zich reeds ingeschreven hebben voor de Industrial Processing, maar nog geen lid zijn en tot lidmaatschap overgaan.
Het lidmaatschap van de Machevo & Bulk Vereniging kent vele voordelen waardoor het contributiegeld al snel is terugverdiend.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners