Voordelig online in contact met uw doelgroep

c INQ7118 web

Bent u op zoek naar online mogelijkheden om uw klantenportefeuille uit te breiden en wilt u 365 dagen per jaar zichtbaar zijn binnen uw doelgroep? Bij Industrial Processing is dat nu extra voordelig! U krijgt als lid van de Machevo & Bulk Vereniging 15% korting op de online deelnamepakketten.

Hoe werkt het?
c INQ7118 webDeelname aan het online platform van Industrial Processing biedt u als lid van de Machevo & Bulk Vereniging extra voordeel. U krijgt 15% korting op het garantiepakket of het promotiepakket.

Het online platform biedt u 365 dagen per jaar de mogelijkheid om gericht met uw doelgroep in contact te komen. Via nieuwsbrieven die midden in uw doelgroep verzonden worden en middels uw eigen profielpagina op de website van Industrial Processing. Voor elk doel is een passende oplossing en de pakketten voorzien zelfs in een gegarandeerd aantal contacten. De nieuwsbrieven van Industrial Processing hebben een maandelijks bereik van 21.000 professionals in de procesindustrie.

Waarom meedoen?

  • Bereik maandelijks ruim 21.000 professionals.
  • Krijg de aandacht van beslissers en beïnvloeders – 365 dagen per jaar.
  • Top presentaties van uw producten en/of diensten in tekst, beeld en video.
  • 24/7 toegang om uw online presentatie up-to-date te houden.
  • Zichtbaar op hét procesindustrie platform in Nederland.
  • Genereren van nieuwe contacten en orders online!

logo-IP-webIndustrialProcessing.nl is een online portal in de procesindustrie. Het doel is om te inspireren, informeren en leads te genereren door actueel nieuws, aanbiedingen en de nieuwste producten binnen de procesindustrie te presenteren. Het platform brengt toeleveranciers en professionals met elkaar contact. IndustrialProcessing.nl maakt onderdeel uit van de vakbeurs Industrial Processing in Jaarbeurs Utrecht.

Wilt u weten hoe u uw klantenportefeuille eenvoudig kunt uitbreiden en 365 dagen online zichtbaar bent binnen uw doelgroep? Lees de brochure of neem dan contact op met Fer Windau, sales & account manager online bij Industrial Processing, via e-mailadres fer.windau@vnuexhibitions.com of telefoonnummer 030-2952039. Hij adviseert u graag over een optimale deelname aan het online platform van Industrial Processing.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners