Nieuwe leden: Foeth, Inventflow, EfaFlex en ProLeiT

Machevo & Bulk Vereniging groeit gestaag. Hét netwerk van toeleveranciers aan de procesindustrie is inmiddels verrijkt met een viertal nieuwe leden: Foeth, Inventflow, EfaFlex en ProLeiT. Allen kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten. Machevo biedt daar voldoende gelegenheid voor en wel zeer binnenkort, tijdens Machevo Connect op 22 november 2022.

Foeth
Foeth bedient de (gespecialiseerde) chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten met onze kwalitatief hoogwaardige gebruikte en gereviseerde A-merk procesmachines. Als grootste dealer in gebruikt proces apparatuur in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie is Machevo geen onbekende vereniging voor Foeth. “Machevo komt geregeld voorbij in vakbladen. Het wekte mijn interesse en besloot bij WoTS tot een lidmaatschap over te gaan”, aldus Stefan Modderman, CCO bij Foeth B.V.

“Al sinds het ontstaan van Foeth in 1908 is circulariteit een belangrijk thema. Als opkoper demonteren we complete installaties en geven deze na een revisie een tweede leven bij startups of coöperaties die de productie weer snel op gang willen hebben. Machevo beschikt over een branche netwerk waarin ik dit graag onder de aandacht wil brengen.”

Inventflow
Inventflow is de pompspecialist voor al uw pompen, onderdelen en servicewerkzaamheden. Zij zetten zich in voor het waarborgen en optimaliseren van de productieprocessen van hun klanten. Dit kan van een snelle deskundige revisie van een pomp tot aan het onderhouden van de complete range pompen, uitgevoerd op locatie of in één van de servicevestigingen. Inventflow ontzorgt op het gebied van pompen, door preventief, correctief en predictief onderhoud. Hierbij ligt de focus volledig op een zo duurzaam mogelijk en optimaal presterend productieproces van onze klanten.

Voor Kevin Pegel, Digital Marketeer bij de specialist in pomptechniek Inventflow is het lidmaatschapsaanbod van Machevo aanleiding om aan te sluiten bij de vereniging. Pegel: “Machevo biedt een interessant netwerk met potentieel mooie samenwerkingen.”

Efaflex
EFAFLEX is de enthousiaste exclusieve vertegenwoordiger voor de EFAFLEX snelle en veilige deuren, ook wel snelloopdeuren genoemd. Met een snelloopdeur van EFAFLEX kiest u voor wereldwijd toonaangevende technologie en profiteert u exclusief van onze technische voorsprong. Daarnaast vormen eigen onderzoek en ontwikkeling bij EFAFLEX een belangrijk onderdeel van de ondernemingsfilosofie.

Voor Jorrick Brouwer, Marketingmanager bij de wereldwijde loopdeurenleverancier Efaflex, is het ontvangen van extra exposure vanuit Machevo aanleiding om aan te sluiten bij de vereniging. Het creëren van naamsbekendheid is voor Efaflex, naast uitbreiding van het netwerk, een grote drijfveer voor het lidmaatschap. Brouwer: “Efaflex is de uitvinder van de loopdeur en alle innovaties op het gebied van loopdeuren. We zijn geen prijsvechters en gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat laten we graag zien. Machevo sluit als vereniging het beste bij ons aan.”

ProLeiT
ProLeiT focust zich op het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen en Proces Control systemen, waarmee de productieprocessen van vooraanstaande internationale fabrikanten geautomatiseerd worden. Van grondstof tot het eindproduct. De innovatieve oplossingen en producten bieden volledige verticale integratie – van process control tot MES en verder tot het managementniveau (ERP).

Naamsbekendheid genereren, met name in de voedingsmiddelenindustrie, is de reden voor Leo Asselman, Sales Manager bij ProLeiT, om zich als lid toe te voegen aan Machevo. “Met dertig jaar ervaring in het vak kom ik Machevo geregeld tegen, onder andere bij FHI en WoTS. Wereldwijd zijn we met onze proces besturingssystemen brewmaxx en Plant iT marktleider in de brouwerijwereld en de voedingsmiddelen-, chemische- en lifescience industrie. Als ontwikkelaar van softwareoplossingen om productieprocessen te automatiseren, wil ProLeiT zich op de Nederlandse markt profileren. Naamsbekendheid genereer je door het leggen van een netwerk en andersom, één plus één is drie.”

Machevo Bulk & Vereniging heet alle nieuwe leden van harte welkom!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners