Vakbeurs WoTS en Industrial Processing verplaatst naar 2021

Het coronavirus en de maatregelen hieromtrent, hebben een grote impact op ons allemaal. Mede door de verlengde overheidsmaatregelen ten aanzien van grootschalige evenementen, hebben we als organisatoren besloten om de World of Technology & Science en Industrial Processing 2020 geen doorgang te laten vinden van dinsdag 29 september t/m vrijdag 2 oktober 2020. We zullen de beurs verplaatsen naar een later tijdstip.

Gezondheid gaat voor en is de drijfveer voor onze beslissing. Uiteraard is onze teleurstelling groot dat het event niet zal doorgaan in 2020.

In de komende maanden zullen wij alle mogelijke opties voor het najaar van 2021 onderzoeken. Hierbij is het ons doel om voor exposanten en bezoekers een fijne beurs neer te zetten waar iedereen elkaar weer kan ontmoeten om gezamenlijk business te creëren. FHI zal met haar partners, exposanten, bezoekers en andere belanghebbenden in nauw contact blijven omtrent de ontwikkelingen.

World of Technology & Science is de grootste industriële vakbeurs van de Benelux. Vijf werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Mirjam Beute of Linda Bos van FHI, federatie van technologiebranches, via info@wots.nl of 033 465 75 07.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners