Uw vereniging en Social media

social_media

social_mediaSocial media maakt de laatste jaren een stormachtige groei door, uw Machevo & Bulk Vereniging groeit mee! Wij zijn actief op verschillende social media kanalen. Hiermee bieden wij onze leden en relaties verschillende mogelijkheden voor het delen van informatie op een gebruiksvriendelijke en eigentijdse wijze. Uiteraard ook om met elkaar in contact te treden en te netwerken.

Wij zetten onze social media kanalen ook in om leden en relaties op de hoogte te houden van het laatste nieuws en de interessante bijeenkomsten die wij organiseren. We willen als vereniging toegevoegde waarde leveren, ook online. Waar zijn wij allemaal te vinden? Hoe sluit u zich hierbij aan? Hoe krijgt u een actieve interactie met (potentiële) leden en mensen uit uw branche?


linkedinLinkedIn
Via LinkedIn bent u als één van de eersten op de hoogte van ons laatste verenigingsnieuws. Ook is het een platform waar leden en potentiële leden onderling met elkaar in contact kunnen treden door middel van het stellen van vragen en reageren op geplaatste berichten. Wilt u ook lid worden van onze besloten LinkedIn groep? Stuur ons via uw LinkedIn profiel een verzoek om toe te treden tot onze besloten groep “Machevo & Bulk Vereniging”. Onze LinkedIngroep telt al 197 deelnemers.

twitterTwitter
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws of neem persoonlijk contact op met het secretariaat van de Machevo & Bulk Vereniging via Twitter. Gebruik #Machevo voor uw tweets over onze vereniging.
Momenteel hebben we op Twitter 107 volgers.

youtubeYouTube
Op Youtube heeft de Machevo & Bulk Vereniging een aantal video’s gepubliceerd; neem er gerust een kijkje! Zoekcodes: Machevobulk, Machevo.

flickrFlickr
Hier treft u foto’s aan van door ons georganiseerde bijeenkomsten en activiteiten; neem er gerust een kijkje!
Maakt u zelf foto’s op een van deze bijeenkomsten? Stuur deze foto’s dan naar ons secretariaat voor plaatsing op ons Flickr-account. Volg de link naar “Machevo’s Photostream”.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners