Uw bedrijf kosteloos zichtbaar in onze uitingen?

Oproep beeldmateriaal

Oproep branchegerelateerd beeldmateriaal

Regelmatig ziet u op onze website, in onze mailings en in onze uitingen op sociale media beelden die zijn gemaakt bij onze leden voorbij komen. Wilt u ook op deze manier worden gezien? Stuur dan uw rechtenvrije beeldmateriaal in zodat wij daarvoor kunnen zorgen.

Denk hierbij aan een foto van (onherkenbaar) personeel in uw bedrijfskleding aan het werk, uw machine of installatie, maar ook van uw fabriek of ontwerpafdeling. Al het beeldmateriaal dat raakvlak heeft met de branche is welkom.

We zijn een vereniging voor en door bedrijven en dat stralen we graag uit met ‘echte beelden’ van de werkvloer bij onze leden/ het werk dat onze leden in de praktijk verzetten. Uw foto’s zullen wij gebruiken om onze website, nieuwsbrief, e-mailings e.d. op te sieren en vorm te geven.

Belangrijk is dat uw beeldmateriaal van hoge kwaliteit is en een hoge resolutie heeft. U kunt uw foto’s mailen naar secretariaat@machevo.nl. Als de bestanden te groot zijn, kunt u gebruikmaken van de gratis online verzendservice, speciaal voor het verzenden van grote bestanden: www.wetransfer.com.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners