Update Werkgroep Buitenlandse Beurzen

De werkgroep Internationale beurzen kijkt terug op een geslaagde deelname aan Anuga Foodtec die eind maart plaatsvond in Keulen. Rodesta, Altermij de Gouwe, Jongia en Nestinox stonden gebroederlijk naast elkaar in een prachtige groepsstand waar ze een hoop gasten mochten ontvangen. Via de kruisbestuiving die we al kenden van vorige gezamenlijke deelnames werden diverse gasten doorverwezen naar de collega op de stand.

Daarnaast kunnen we vooruit kijken naar een volgend evenement: de beurs Bulk/Schüttgut Dortmund die 4 en 5 november plaatsvindt. Ook daar hebben reeds vele leden van Machevo zich aangemeld voor het Machevo Holland Paviljoen. Er is echter nog plaats voor bedrijven die zich willen aansluiten, voor meer info kunnen ze contact opnemen met EasyFairs in Oosterhout.

De komende tijd wordt geïnventariseerd aan welke beurzen de komende jaren deelgenomen gaat worden met groepsstands en landenpaviljoens. Ook wil de commissie een aantal ledenbijeenkomsten organiseren met als thema internationaal zakendoen, met een bepaald land in de hoofdrol. Via de best practices van leden en deskundige gastsprekers kunnen leden nagaan of er kansen liggen in het land van keuze. Hiermee wordt de commissie Internationale Beurzen wellicht meer een meer een exportsociëteit binnen Machevo.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners