Uitnodiging Machevo Wielerronde 2022

Nu de zon steeds vaker lonkt is bij de leden Van Beek en Nestinox spontaan het idee ontstaan om voor de leden van Machevo & Bulk Vereniging een sportieve activiteit te organiseren. U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de eerste editie van de Machevo Wielerronde op 17 juni 2022 tussen het Brabantse Drunen en Best.

Dit jaar zal de allereerste editie van de Machevo Wielerronde georganiseerd worden door de leden Van Beek uit Drunen en Nestinox gevestigd in Best. Groepen van maximaal acht personen fietsen samen een wielrentocht van ongeveer 75 kilometer. Het is een mooie tocht van Drunen naar Best en vice versa, waarbij de Brabantse gezelligheid niet zal ontbreken. Per bedrijf mogen 2 personen zich kosteloos aanmelden voor deelname. Bij meer personen wordt een bijdrage in de catering- en organisatiekosten in rekening gebracht van €35,- per persoon.

Klik hier voor aanmelden Machevo Wielerronde 17 juni 2022

Programma
10:30 uur – Verzamelen bij Van Beek
11:00 uur – Vertrek richting Best
12:30 uur – Aankomst Best en lunchpauze
13:00 uur – Vertrek richting Drunen
14:30 uur – Aankomst Drunen met een netwerkborrel ter afsluiting

Locatie
Transportschroeven- en Machinefabriek Van Beek B.V.
Christiaan Huygensweg 20
5151 DN Drunen
Website: www.van-beek.nl

In 1950 ontstond Van Beek Drunen met schroeftransporteurs als core business. Inmiddels zijn ze gegroeid tot wereldwijd leverancier van schroeftechniek in met name de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek Drunen is specialist in schroeftransport op maat dat bestaat uit een team van 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers. Met vele jaren aan kennis en ervaring bieden zij een passend antwoord op kleine en grote vraagstukken.

Locatie
Nestinox B.V.
Hallenweg 5-7
5683 CT Best
Website: www.nestinox.com

Over Nestinox
Nestinox in Best is sinds 1979 Specialist en Partner in RoestVastStalen (RVS) bevestigingsmaterialen. Als toeleverancier van diverse soorten RVS bouten, moeren, schroeven, veren, ringen, solar bevestigers, betonverankeringen, machinevoeten, beveiligingsschroeven, tot zelfs onderhoudsproducten, heeft Nestinox een niet meer weg te denken plaats ingenomen als toeleverancier van de industrie in Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa.

Klik hier voor aanmelden Machevo Wielerronde 17 juni 2022

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de Machevo Wielerronde komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden. Per bedrijf mogen 2 personen zich kosteloos aanmelden voor deelname. Bij meer personen wordt een bijdrage in de catering- en organisatiekosten in rekening gebracht van € 35,- per persoon.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners