Uitnodiging Machevo QRM workshop

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie kortere leertijden en een lagere kostprijs realiseren? QRM, Quick Response Manufacturing is een effectieve samenwerkingsmethode om goede en blijvende resultaten te boeken. Maar hoe past u QRM toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle Agile & Scrum en LEAN-workshop in 2019 organiseren we op donderdag 13 februari a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze QRM workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

Klik hier voor aanmelden Machevo QRM Workshop

De principes van QRM
Ongetwijfeld herkent u de onderstaande trends in de maakindustrie.

  • Toename van ‘high mix, low volume’.
  • Snelle en betrouwbare levertijden zonder afname garanties en voorraden.
  • Uiteenlopende klantwensen met behoudt van een goede machinebezetting.
  • De noodzaak om de reactiesnelheid en flexibiliteit van uw bedrijf te verhogen.
  • Kortere doorlooptijden én tevens verlaging van de kostprijs.

Steeds meer bedrijven kiezen voor de principes van QRM om in te spelen op bovenstaande ontwikkelingen. Bij QRM staat het denken in tijd centraal.

Ervaar QRM gewoon zelf!

Om te ontdekken welke bijdrage QRM kan leveren aan het verbeteren van uw concurrentiepositie zet SpartnerS organisatieadvies haar unieke Doorlooptijdspel in. Ervaar tijdens een verkorte simulatie van een halve dag hoe het echt kan werken. We starten met een traditionele ‘jobshop’ opstelling, daarna simuleren we een fabriek met QRM principes met onder andere het werken in cellen en kleinere series.

Interesse?
Wilt u uw organisatie nog efficiënter en meer resultaatgericht inrichten? De kracht van QRM leren in te zetten in uw organisatie? Meld u dan snel aan via onze website.

Programma

Tussen 13.45 en 14.00 uur wordt u verwacht. Na het welkomstwoord gaat de QRM workshop van start. Tussendoor pauzeren we met soep en broodjes. Rond 21.00 uur eindigt de workshop en sluiten we af met een drankje.

Locatie
SpartnerS
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Telefoon: 040-3034400
Website: www.spartners.nl

De Maakindustrie is het werkveld van SparnerS

De organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast hun specialismen bedrijfskundige generalisten, waardoor zij in de volle breedte mee kunnen denken bij de vraagstukken in uw onderneming en met reële, haalbare oplossingen komen.

De praktijk is de beste leerschool: deze adviseurs hebben advies én lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.

Klik hier voor aanmelden Machevo QRM Workshop

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners