Uitnodiging Machevo LEAN-workshop

spartners

Eist uw klant een kortere levertijd? Staat uw machine iets te vaak stil? En stapelen de voorraden zich op? Hoe lost u dat op? LEAN biedt een oplossing voor deze vragen. Op 14 mei a.s. organiseert organisatie adviesbureau SpartnerS in samenwerking met de Machevo & Bulk Vereniging een Machevo LEAN-workshop. U als lid van Machevo bent die dag welkom om kosteloos deel te nemen.

Zelf aan de slag op de Machevo LEAN-workshop
Tijdens de beproefde SpartnerS LEAN-workshop maakt u kort en bondig kennis met de LEAN-principes. Ook wanneer u al eerder met LEAN te maken heeft gehad is deze workshop een zinvolle hernieuwde kennismaking. U ervaart hoe leuk verandering kan zijn door het simpelweg te doen. En wat is er beter dan de LEAN-principes in een spel zelf te ervaren? Via het speciaal ontwikkelde simulatiespel leert u snel en succesvol verandering tot stand te brengen.

Gesimuleerde organisatie
Het startpunt is een doorsnee productiebedrijf zoals we het allemaal kennen, met afdelingen zoals materiaalvoorziening, productie, planning en kwaliteit. U krijgt als deelnemer een rol binnen deze gesimuleerde organisatie. Gaandeweg leggen we samen de pijnpunten van de huidige organisatievormen bloot; pijnpunten die we allemaal herkennen! Vervolgens organiseren we hetzelfde proces, maar dan volgens de LEAN-principes. Zo ervaart u al heel snel dat u betere resultaten krijgt door anders te werken.

Interesse?
Wilt u kortere doorlooptijden? De kwaliteit van uw producten verbeteren zonder extra kosten? Minder voorraden en onderhanden werk? Meer produceren met dezelfde middelen? Meld u dan snel aan via onze website www.machevo.nl/lean-workshop.

Programma
Om 16.00 uur wordt u verwacht in de ontvangstruimte. Na het welkomstwoord gaat om 16.30 uur het LEAN-spel van start. Tussen 18.00 – 19.00 uur pauzeren we met soep en broodjes. Rond 20.30 uur eindigt het LEAN-spel en sluiten we af met een netwerkborrel.

Locatie
SpartnerS
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Telefoon: 040-3034400
Website: https://spartners.nl

De Maakindustrie is het werkveld van SparnerS
De organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast hun specialismen bedrijfskundige generalisten, waardoor zij in de volle breedte mee kunnen denken bij de vraagstukken in uw onderneming en met reële, haalbare oplossingen komen.

De praktijk is de beste leerschool: onze adviseurs hebben advies én lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan als u zeker wilt zijn van deelname!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Klik hier voor aanmelden Machevo LEAN-workshop.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners