Machevo Connect 2021 geannuleerd

Machevo Connect 2021 in het Evoluon Eindhoven (GEANNULEERD)
Met als dagvoorzitter Marit van Bohemen

We kijken er naar uit om weer als vanouds samen te komen tijdens een heuse Machevo Connect: Hét netwerkmoment voor bedrijven die actief zijn in de procesindustrie. Markeert u daarom donderdagmiddag 2 december a.s. vanaf 13.00 uur in uw agenda. Onze traditie om een bekende dagvoorzitter van kaliber te regelen zetten we ook dit jaar voort. Deze keer zal Marit van Bohemen deze rol op zich nemen. We besluiten zoals u gewend was met een sfeervolle connect-borrel en walking dinner. Mis dit event in het Evoluon in Eindhoven niet en meld u direct aan!

Presentatie
Marit van Bohemen, dagvoorzitter
Michel Loeve, BuzzMaster co-host
Perry Verberne, voorzitter Machevo & Bulk Vereniging

Kosten voor deelname
Geen

Wanneer
Donderdag 2 december 2021 (geannuleerd)

Hoe laat
Aanvang 13.00 uur

Duur
Ongeveer 4,5 uur (13.00 – 17.30 uur)

Netwerkborrel met walking dinner
Ongeveer 2 uur (eindtijd 19.30 uur)

Voor wie
Iedereen die actief is in de procesindustrie. Van producenten, leveranciers tot aan exposanten. Ook niet-leden van Machevo & Bulk Vereniging zijn van harte welkom!
Aanmelden voor deelname is noodzakelijk

Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk. Let op: als u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u ook komt en zullen wij hier kosten voor maken. Kosteloos afmelden is daarom mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 95,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Coronamaatregelen
Tijdens dit evenement houden wij ons volledig aan alle geldende richtlijnen van het RIVM. Om deel te nemen is een geldige QR-code vereist, deze wordt bij binnenkomst gescand. Het doen van een zelftest vooraf is niet verplicht, maar we verzoeken u vriendelijk om hier zo verstandig mogelijk mee om te gaan en deze naar uw eigen inzicht alsnog te doen. Uiteraard verzoeken wij u bij corona gerelateerde klachten niet deel te nemen en uzelf af te melden door een e-mail te sturen naar ons secretariaat.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners