Uitnodiging Interactieve kennissessie: De connectie tussen Lean en Smart Factory

SEW Eurodrive nodigt u op 23 januari 2020 uit om tijdens een interactieve sessie meer te leren over de connectie tussen Lean en Smart Factory. Tijdens een rondleiding door het bedrijf in Rotterdam hoort u alles over de verandering die SEW Eurodrive de afgelopen 12 jaar heeft doorgemaakt. Door veel trial and error en diverse veranderingen zijn zij klaar voor de toekomst. De interactieve sessie maakt inzichtelijk hoe Lean en Smart Factory hierbij geholpen hebben.

Klik hier voor aanmelden Kennissessie SEW-EURODRIVE

 

Lean en Smart Factory
Om alle klanten nu en in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen bedienen heeft SEW de connectie tussen Lean en Smart Factory optimaal weten te benutten. Flexibele en compleet op elkaar aangesloten systemen die zo efficiënt mogelijk te werk gaan.

De sleutel voor die toekomst is een aanzienlijk hogere productiviteit. Dankzij geïntegreerde technieken, die specifiek op wens van de klant gemaakt kunnen worden, is het mogelijk om ongeplande downtime voorkomen en zo een hogere productiviteit te behalen.

Programma
13.30 – 13.45 uur: Ontvangst
13.45 – 17.00 uur: Kennissessie en rondleiding van 1,5 uur.
Tot besluit netwerkborrel met buffet

Locatie:
SEW-EURODRIVE B.V.
Industrieweg 175
3044 AS ROTTERDAM
Website: www.sew-eurodrive.nl

Klik hier voor aanmelden Kennissessie SEW-EURODRIVE

 

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners