Uitnodiging Captains of Processing Diner

2header processing diner machevo

Op donderdagavond 20 juni a.s. organiseert de Machevo & Bulk Vereniging in samenwerking met haar partners EasyFairs en vakblad BULK, exclusief voor de directie en het management van de leden, het ‘Captains of Processing Diner’ in het restaurant van de Evenementenhal in Gorinchem. 

Tussen de gangen door zal er gepraat, gelachen en gediscussieerd worden over zaken die de ‘Captains of Processing’ bezighouden. Met een breed samengesteld opiniepanel uit de branche belooft het een enerverende avond te worden onder het genot van heerlijke spijzen en drank. Het gebeurt niet vaak dat alle beslissers uit de branche samenkomen, mis deze kans niet!
 

Opiniepanel
Het ‘Captains of Processing Opiniepanel’ is breed samengesteld met vertegenwoordigers uit de branche die hun visie delen over actuele onderwerpen en trends als circulaire economie, tekort aan technisch personeel, innovatie, etc. En we horen uiteraard ook graag uw mening!

Het panel bestaat o.a. uit Marian Wagemakers van Dalco Food, Perry Verberne van Van Beek en voorzitter van onze vereniging, Ron De Keersmaeker van Tetra Pak en bestuurslid van onze vereniging, Jos Verleg van Vakblad BULK en mogelijk schuift Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat ook nog aan.

Exclusieve kans
Alleen op persoonlijke uitnodiging of afhankelijk van functie is aanmelden voor het ‘Captains of Processing Diner’ mogelijk met een maximum van twee aanmeldingen per lid. Verzeker uzelf snel van een plaats aan tafel en meld u aan via het aanmeldformulier op onze website.

Programma en locatie

17.00 uur   Ontvangst in de binnentuin met aperitief
18.00 uur   Opening diner door Perry Verberne, voorzitter.
21.30 uur   Einde diner

Parkeren is voor gasten van Machevo gratis.
Klik hier voor meer informatie over parkeren en route

Evenementenhal Gorinchem EasyFairs:
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
T: +31(0)183 680 680
W: https://gorinchem.evenementenhal.nl
Belangrijk: Voorwaarden tot deelname
Kosten voor deelname aan het Captains of Processing Diner zijn € 45,- exclusief btw per persoon. Aanmelden via het online aanmeldformulier is noodzakelijk.

Wanneer u zich aanmeldt, verwachten we dat u ook daadwerkelijk komt en maken wij hiervoor kosten. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden. U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van uw inschrijving kan kosteloos tot 72 uur voorafgaand aan het evenement.

Meldt u zich binnen 72 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden, dan zijn wij helaas genoodzaakt € 75,00 exclusief btw en per persoon aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. Wilt u bij verhindering iemand anders in uw plaats laten deelnemen is dat alleen mogelijk als de vervangende persoon een managementfunctie in het bedrijf heeft of DGA/directielid is. Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt ten behoeve van het archief van Machevo, verslaglegging op de website en promotionele doeleinden. Aanmelden kan alleen nog door een mail te sturen naar secretariaat@machevo.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners