Uitnodiging Bedrijfsbezoek Dalco Food

Leden van de Machevo & Bulk Vereniging zijn op dinsdag 4 februari a.s. welkom voor een exclusief bedrijfsbezoek aan Dalco Food in Oosterhout. Wellicht komt Dalco Food u bekend voor. Afgelopen zomer nam General Manager van Dalco Food, Marian Wagemakers, zitting in het opiniepanel van ons ‘Captain of Processing dinner’.

Pak de kans om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen bij deze specialist in de productie van vlees en vleesvervangers. Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar, reageer dus snel en meld uzelf aan via het aanmeldformulier op onze website.

Klik hier voor aanmelden Bedrijfsbezoek Dalco

 

Van alle markten thuis
Dalco Food produceert verschillende producten en maaltijdcomponenten. Hierbij kunt u denken aan vlees en vleesvervangers, snacks, maar ook ingrediënten voor de horeca. Van soepballetjes tot coatings voor producten. Dankzij jarenlange kennis en ervaring kan Dalco Food de klant bijstaan bij het realiseren van het best mogelijke product

‘Wij maken de maaltijd eerlijk, heerlijk en verrassend’
Gezond, duurzaam en verantwoord zijn de kernwaarden voor Dalco Food. Dierenwelzijn is van het grootste belang, net als goed werkgeverschap. Daarmee wil Dalco mensen laten genieten van eerlijke én heerlijke maaltijden. Dat is het doel. Door in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en te innoveren, blijven ze continu verrassen.

 

Programma
10.00 uur Ontvangst
10.15 uur Kennismaking Dalco Food
11.00 uur Rondleiding
13.00 uur Einde

Locatie
Dalco Food B.V.
Everdenberg 50
4902 TT Oosterhout
Nederland

 

Telefoon: +31 (0)412 675 050
Website: www.dalco.nl

Klik hier voor aanmelden bedrijfsbezoek Dalco

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 25 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners