Uitnodiging online Algemene Ledenvergadering 2020 – 2021

Wij nodigen u van harte uit voor de online Algemene Ledenvergadering 2020 – 2021 op donderdag 11 februari 2021
Met als gasten Trudy van Megen (Feed Design Lab) en Marcel Van Haren (FME)

Door corona kon ons jaarlijkse netwerkevent Machevo Connect en de Algemene Ledenvergadering in haar originele vorm geen doorgang vinden. We willen in roerige tijden niet alleen meerwaarde leveren aan onze leden, maar aan de volledige branche. Het Machevo Connect webinar met Mathijs Bouman van 17 november jl. was zo succesvol dat een online Algemene Ledenvergadering op 11 februari a.s. om 14.00 uur een logisch vervolg is.

De formaliteiten van de ledenvergadering zijn binnen 10 minuten gepiept. Daarna start onze voorzitter, Perry Verberne, een online interactief tafelgesprek met zijn twee gasten, te weten Trudy van Megen, directeur van het Feed Design Lab, en Marcel Van Haren, Program Manager Agriculture, Water & Food bij FME.

Ook u bent van harte welkom om virtueel aan te schuiven! De thema’s en onderwerpen, die in het gesprek worden aangesneden, zijn interessant voor iedereen in de branche. Om die reden stelt Machevo ook dit webinar kosteloos open. Het gesprek is volledig interactief. Via de chatfunctie kunt u uw mening ventileren en vragen stellen aan de sprekers. Mis deze kans niet en meld u snel aan!

Klik hier voor aanmelden online ALV Machevo 2020 – 2021

Presentatie
Perry Verberne
Voorzitter Machevo & Bulk Vereniging (moderator)
Trudy van Megen
Directeur Feed Design Lab (tafelgast)
Marcel van Haren
Program Manager Agriculture FME (tafelgast)

Voor wie
Iedereen die actief is in de procesindustrie. Van producenten, leveranciers tot aan exposanten. Ook niet-leden van Machevo & Bulk Vereniging zijn van harte welkom!

Kosten voor deelname
Geen

Wanneer
11 februari 2021

Hoe laat
Aanvang 14.00 uur

Duur
Ongeveer 1 uur (14.00 – 15.00 uur)

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

Klik hier voor aanmelden online ALV Machevo 2020 – 2021

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners