Uitnodiging Machevo Agile & Scrum workshop

agile scrum

Wilt u zich als toeleverancier aan de procesindustrie efficiënt en resultaatgericht ontwikkelen? Agile & Scrum is een effectieve samenwerkingsmethode om op korte termijn goede en blijvende resultaten te boeken.

Maar hoe past u Agile & Scrum toe in de eigen organisatie? Na de succesvolle LEAN-workshop in mei organiseren we op donderdag 12 september a.s. een volgende workshop in samenwerking met Spartners. Als lid van Machevo nodigen we u graag uit om kosteloos aan deze Agile & Scrum workshop deel te nemen. Verzeker uzelf van een plek en meld u direct aan!

Bent u verhinderd op 12 september of is deze workshop ook interessant voor uw collega’s? Stuur deze uitnodiging dan zeker door.

Aanmelden Agile Scrum

De kracht van Agile & Scrum
Met deze beproefde samenwerkingsmethode ontwikkelt een multidisciplinair team op een doeltreffende wijze een meer efficiënte en resultaatgerichte organisatie. Een betrokken zelfsturend team met de juiste kennis en taken stelt doelen op korte termijn en komen snel, eenvoudig en succesvol tot de kern. Een werkwijze die medewerkers enthousiasmeert en stimuleert grenzen te verleggen waarbij zij eigenaarschap gaan vertonen. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf.

Praktische Workshop
DSC 0476 webTijdens de interactieve workshop Agile & Scrum op managementniveau ontmoet u managers met dezelfde uitdagingen, leert u in een notendop wat Agile & Scrum inhoudt en oefent u Agile in spelvorm. U ervaart hoe Agile op de vloer resultaat en werkplezier oplevert, om vervolgens de vertaling naar uw eigen praktijk te kunnen maken.

Interesse?
Wilt u uw organisatie nog efficiënter en meer resultaatgericht inrichten? Projecten snel en succesvol laten uitvoeren door een sterk multidisciplinair team? De kracht van Agile & Scrum leren in te zetten in uw organisatie? Meld u dan snel aan via onze website www.machevo.nl/agile-scrum-workshop.

Programma
Om 16.00 uur wordt u verwacht in de ontvangstruimte. Na het welkomstwoord gaat om 16.30 uur de Agile & Scrum workshop van start. Tussen 18.00 – 19.00 uur pauzeren we met soep en broodjes. Rond 20.30 uur eindigt de workshop en sluiten we af met een netwerkborrel.

Locatie
SpartnerS
Spegelt 6
5674 CD Nuenen
Telefoon: 040-3034400
Website: www.spartners.nl

De Maakindustrie is het werkveld van SparnerS
spartnersDe organisatieadviseurs van SpartnerS zijn naast hun specialismen bedrijfskundige generalisten, waardoor zij in de volle breedte mee kunnen denken bij de vraagstukken in uw onderneming en met reële, haalbare oplossingen komen.

De praktijk is de beste leerschool: deze adviseurs hebben advies én lijnmanagement ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren van de maakindustrie zoals machinebouw, mechatronica, verspaning, plaatbewerking, staalbouw, meubelindustrie, interieurbouw, procesindustrie, spuitgieten, oppervlaktebehandeling, installatietechniek en technisch onderhoud.

Aanmelden Agile Scrum

Wie het eerst komt, die het eerst maalt
Het aantal plaatsen voor deze excursie is maximaal 14 personen. Bij overschrijding van het deelnemersaantal zullen diegenen die zich het eerst hebben aangemeld voorrang krijgen. Meldt u dus snel aan!

Gratis, maar niet geheel vrijblijvend
Deelname is gratis, maar niet geheel vrijblijvend. Als u zich inschrijft, verwachten we dat u ook daadwerkelijk naar de training komt. Daarom gelden er bijzondere annuleringsvoorwaarden.

Annuleringsvoorwaarden
U kunt uw inschrijving alleen schriftelijk annuleren met een e-mail aan secretariaat@machevo.nl. Annuleren van een gratis inschrijving kan kosteloos tot 48 uur voorafgaand aan het event. Meldt u zich binnen 48 uur voor aanvang af of vergeet u zich af te melden? Dan zijn we helaas genoodzaakt € 75,00 (excl.btw) aan catering- en organisatiekosten in rekening te brengen. U kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners