Tweedaagse Handelsmissie naar België op 12 en 13 december 2012

belgie

belgieIn samenwerking met de Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg (NKVK)
In opdracht van en mede mogelijk gemaakt door Agentschap NL/Ministerie van Economische Zaken

De Machevo & Bulk Vereniging organiseert samen met de NKVK een tweedaagse handelsmissie naar België op 12 en 13 december 2012. Een uitgebreid, diepgaand en exclusief programma waarbij u direct in contact wordt gebracht met de voor u belangrijke en door u gekozen bedrijven uit de Belgische chemische- en voedingsmiddelenindustrie.

De kosten voor deze handelsmissie worden voor 2/3 gedragen door Agentschap NL/Ministerie van Economische Zaken. Voor deelname betaalt u slechts € 950,- (excl. btw en overnachting) en ontvangt u:

  • Infomatieprogramma (12/12/12): via gerichte seminars krijgt u een introductie tot de Belgische doelmarkten (voedingsindustrie en chemie)
  • exclusief bedrijfsbezoek (12/12/12): bezoek aan een toonaangevend Belgisch voedings- of chemiebedrijf
  • netwerkevent op de residentie van de ambassadeur in Brussel (12/12/12): met decision makers uit de sector en experts qua Benelux zakendoen
  • matchmakingdag (13/12/12): op basis van een voorafgaand intakegesprek worden op maat afspraken voor u gemaakt met potentiële zakenpartners.
  • voorbereidende infosessie (november 2012): voorafgaand aan de handelsmissie wordt u via een seminarprogramma grondig voorbereid op het zakendoen in België in het algemeen en de handelsmissie in het bijzonder
  • marktrapport: u ontvangt een rapport naar keuze uit het aanbod van de NKVK (vbn. ‘de Belgische procesindustrie’, ‘de Belgische (petro)chemische industrie’, ‘de Belgische voedingsindustrie’).

Kortom: Een unieke kans om contacten te leggen in België!
Op dit moment zijn de voorbereidingen en organisatie hiervan in volle gang.

Het aantal deelnemers is beperkt. Verzeker uzelf alvast van een plek in deze exclusieve handelsmissie en meldt uzelf aan via het formulier: Handelsmissie België Agentschap NL.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners