Twee nieuwe leden voor Machevo: Poeth en Inteqnion

Inteqnion logo payoff1

Onze vereniging mag weer twee nieuwe leden verwelkomen. Het gaat om automatiseringsspecialist Inteqnion en machine- en apparatenbouwer Poeth.

Inteqnion B.V.
Inteqnion logo payoff1“Als bedrijf willen we ons nadrukkelijker positioneren binnen de procesindustrie. Machevo is een aantal keren voorbij gekomen via ons netwerk”, vertelt Martijn Elkink (Business development, Inteqnion). We komen graag in contact met aanverwante bedrijven binnen de procesindustrie om ons netwerk te verbreden en nieuwe samenwerkingen te onderzoeken.

Inteqnion is voortgekomen uit de activiteiten van Perebolte Elektrotechniek, een specialistisch elektrotechnisch installatiebedrijf voor de industrie. Sinds de oprichting van Inteqnion richt het bedrijf zich op besturingen en automatisering binnen de procesindustrie.

Sinds 2002 is Inteqnion onderdeel van de Triott Group. Hieronder vallen o.a. de bedrijven Ottevanger Milling Engineers, Wynveen International, Top Silo Constructions (TSC), Pelleting Technology Nederland (PTN) en Almex. Ottevanger, Wynveen, PTN en Almex zijn toonaangevende bedrijven in het ontwerpen en produceren van machines en complete installaties voor de graanverwerkende en mengvoederindustrie. Als onderdeel van de Triott Group vormt Inteqnion de automatiseringsspecialist voor de mengvoer- en bulkgerelateerde industrie.

Meer informatie is te vinden op www.inteqnion.com

Poeth B.V.
logoDirecteur van Poeth B.V. Paul den Ouden overwoog al langere tijd om lid te worden van onze vereniging. “Veel Machevo-leden zijn we in de markt ook al tegengekomen.”

Toen het bedrijf een persbericht op onze website wilde plaatsen, maakten wij duidelijk dit alleen voor leden te doen. “Dat was voor ons de directe aanleiding om alle voordelen van het lidmaatschap nog eens onder de loep te nemen. De kansen die het lidmaatschap biedt bij deelname aan beurzen en het uitbreiden van ons netwerk trokken ons over de streep.”

Het Limburgse bedrijf ontwikkelt, produceert, bouwt en installeert kwalitatief hoogwaardige machines en productielijnen voor zeer gevarieerde processen waarin voornamelijk vaste stoffen worden verwerkt tot een eind- of half product.

De kennis en ervaring van Poeth wordt sinds 1921 opgebouwd, voornamelijk vanuit agro-industriële processen. Het bedrijf past zijn kennis en machines toe in productieprocessen voor humane voeding maar ook bij verwerking van bio-massa. Verder brengt Poeth een uitgebreid programma industriële stoffilters op de markt.

Meer informatie is te vinden op www.poeth.nl

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners