Solids en Pumps & Valves 2017

Solids Pumps 2017

Op 4 en 5 oktober a.s. in Rotterdam Ahoy. Leden van Machevo ontvangen 4% korting op deelnamekosten

De complete bulksector op één beurs
Solids Rotterdam is de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Op het gebied van bewerking zijn onder meer maalmolens, zeven, mengsystemen en drogers te zien. Als het gaat om opslag en transport wordt de bezoeker hier ook op zijn wenken bediend met onder meer silo’s, bigbag-installaties, bandtransporteurs, elevatoren en pneumatische transportsystemen. Daarnaast zijn er exposanten die zich richten op milieu & veiligheid en meet & regeltechniek.

DSC 5669 web

Beslissers van multinationals en specialistische bedrijven
Daar bovenop komen nog de presentaties van toonaangevende bedrijven uit de sector. Wie bij wil blijven in de solids kan deze beurs dus niet aan zich voorbij laten gaan. De bezoekers zijn doorgaans beslissers van multinationals of kleinere bedrijven met specialistische vraagstukken. Denk hierbij aan algemeen directeuren, technisch managers, procestechnologen, R&D-managers en projectleiders uit onder meer de (dier)voeding, chemie, metaal, recycling en agrarische industrie.

Gelijktijdig met Pumps & Valves 2017
Tegelijk met Solids Rotterdam 2017 vindt Pumps & Valves plaats, de Nederlandse vakbeurs voor vloeistofprocessen. Hier presenteren specialisten in onder meer pompen, afsluiters, leidingsystemen en filters hun nieuwste innovaties voor de olie & gas, chemie, metaal en (proces)waterbehandeling industrie.

DSC 5705 web

Bezoekers kunnen vrij overlopen van Solids Rotterdam naar Pumps & Valves en terug. De twee Easyfairs vakbeurzen bieden samen een compleet overzicht van oplossingen voor de procesindustrie, zowel op het vlak van solids als van liquids. Hierdoor profiteert u als exposant nog meer van een publiek met een duidelijke overlap.

Locatie

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland

Openingstijden
4 oktober 2017: 10.00 – 17.00
5 oktober 2017: 10.00 – 17.00

Tickets
Wilt u graag Solids en Pumps & Valves bezoeken? Vraag dan hier uw gratis toegangsbadge aan voor Solids 2017 en Pumps & Valves 2017.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners