Sleept uw vernieuwing de Proces Innovatie Prijs binnen?

Logo PIP

Logo PIPHeeft u een vernieuwing op de markt gebracht die een brede verandering teweeg kan brengen binnen de procesindustrie? Dan is meedoen aan de Proces Innovatie Prijs dé manier om dit binnen de branche in Nederland en België te laten weten!

Voor baanbrekende innovaties binnen de procesindustrie hebben de Machevo & Bulk Vereniging en Jaarbeurs de Proces Innovatie Prijs (PIP) in het leven geroepen. Deze prijs bestaat al bijna 25 jaar en heeft inmiddels veel grensverleggende uitvindingen in de schijnwerpers gezet.

Wat levert het op?
Een nominatie van uw innovatie levert u tegen minimale kosten maximale exposure op. Toonaangevende vakbladen en nieuwsbrieven geven ruimschoots aandacht aan de verkiezing en de inzendingen. Een benoeming tot ‘genomineerde’ of wellicht ‘winnaar’ van de Proces Innovatie Prijs mist zijn uitwerking niet en staat garant voor media-aandacht.

Een deskundige vakjury nomineert vijf inzendingen voor de vakprijs en tien inzendingen voor de publieksprijs. Namens Machevo zitten bestuursleden Yves Willems (Optyl) en Daan Hoogwater (Hoogwater Consultancy) in de jury. Eerdere winnaars en genomineerden zijn het unaniem met elkaar eens: “Een neutrale referentie van een deskundige vakjury in de vorm van een Award doet wonderen.”

Machevo steunt innoverende ondernemers
“Innoveren is een must om voor te blijven op de rest”, aldus de heer Tom Pruymboom, voorzitter van de Machevo & Bulk Vereniging. “Onze vereniging stimuleert ondernemers en machinebouwers om hun voorsprong te behouden door te blijven innoveren. Hiermee onderscheiden zij zich nationaal, maar ook internationaal. Deze prijs is een mooi symbool en een goed voorbeeld voor de vernieuwende ondernemer die zijn grenzen steeds verlegt!”

Geen deelnamekosten
Meedoen met de Proces Innovatie Prijs 2016 kost u niets en levert u maximale exposure op. Dus wat houdt u nog tegen?

Interesse?
Kijk voor meer informatie en actuele informatie op www.industrialprocessing.nl. Het inschrijfformulier treft u hier. Wij zien uw creatieve ideeën graag tegemoet!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners