Save the date: Captains of Processing Dinner

Op woensdag 14 juni a.s. organiseert de Machevo & Bulk Vereniging, in samenwerking met haar partners Easyfairs en vakblad BULK, voor de 3e keer het Captains of Processing Dinner! Een inspirerend, sfeervol en enerverend evenement dat u niet mag missen en dat exclusief is voorbehouden aan de beslissers in de procesindustrie.

Deze derde editie van het succesvolle Captains of Processing Dinner vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tussen de gangen door wisselt een breed samengesteld opiniepanel uit de branche met elkaar en de deelnemers van gedachten en vinden er tal van discussies plaats over actuele onderwerpen, trends en kansrijke innovaties die de Captains of Processing anno 2023 bezighouden.

Via onderstaande button kunt u zich eenvoudig aanmelden voor het Captains of Processing Dinner. Genodigden betalen een onkostenvergoeding voor deelname aan dit exclusieve diner van €55,- per persoon.

Klik hier voor aanmelden Captains of Processing Dinner

Let op: Kosteloos afmelden is mogelijk per e-mail naar secretariaat@machevo.nl tot uiterlijk 72 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt €110,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners