Uitnodiging Captains of Processing Dinner

Op woensdag 14 juni a.s. organiseert de Machevo & Bulk Vereniging, in samenwerking met haar partners Easyfairs en vakblad BULK, voor de 3e keer het Captains of Processing Dinner! Een inspirerend, sfeervol en enerverend evenement dat u niet mag missen en dat exclusief is voorbehouden aan de beslissers in de procesindustrie.

Deze derde editie van het succesvolle Captains of Processing Dinner vindt plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tussen de gangen door wisselt een breed samengesteld opiniepanel uit de branche met elkaar en de deelnemers van gedachten en vinden er tal van discussies plaats over actuele onderwerpen, trends en kansrijke innovaties die de Captains of Processing anno 2023 bezighouden.

De panelleden van deze editie stellen we aan u voor:
Suzanne van Tilburg, Global Head Food & Energy Networks bij Rabobank
Arend Jan Van Gelder, algemeen directeur Starch, Dairy & Food bij SiccaDania
– Maarten Schutyser, (co-)auteur van meer dan 100 wetenschappelijke peer-reviewed papers en voorzitter van de Nederlandse Werkgroep Drogen
Peter Bogte, algemeen directeur bij Vapo Techniek

Aanmelden Captains of Processing Dinner
Via onderstaande link kunt u zich eenvoudig aanmelden voor het Captains of Processing Dinner. Het Captains of Processing Dinner is exclusief voorbehouden aan leden, partners en op uitnodiging. Per lid en per partner mogen 2 medewerkers zich aanmelden voor het diner. De deelnamekosten zijn € 55,- per persoon excl. btw.

Wanneer: Woensdag 14 juni 2023
Tijden: Inloop vanaf 17.30 uur, aanvang 18.00. Einde rond 21.00 uur
Waar: Next Level, Evenementenhal Gorinchem

Let op: Kosteloos afmelden is mogelijk per e-mail naar secretariaat@machevo.nl tot uiterlijk 72 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt €110,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners