Proces Innovatie Prijs (PIP) 2022

Heeft u een nieuw product of technologie die u onder de aandacht wilt brengen bij (potentiële) bezoekers en de vakpers? Speciaal voor de World of Industrial Processing wordt de Proces Innovatie Prijs (PIP) georganiseerd. De PIP is het ideale platform om uw noviteit te tonen aan een breed publiek. De innovaties communiceren we via de WoTS site, social media en nieuwsbrieven naar de bezoekers. Zij kunnen dan op hun favoriet stemmen.

Vakprijs
Niet alleen bezoekers brengen hun stem uit. Ook een vakjury beoordeelt alle inzendingen op diverse criteria. De vier noviteiten, die door de jury als de beste worden gewaardeerd, krijgen een plek in de eregalerij op de beursvloer in de World of Industrial Processing. Deze bedrijven kunnen dan in hun eigen promotie nog eens extra aandacht op hun nominatie vestigen.

Publieksprijs
De noviteiten met de meeste stemmen van de websitebezoekers worden uitgelicht. Bedrijven die genomineerd zijn voor de publieksprijs krijgen extra promotie, wederom via de WoTS site en door meer specifieke uitingen in diverse media.
Wordt u winnaar van de PIP 2022? Exposanten kunnen zich aanmelden voor die kans. De prijsuitreiking van de publieksprijs en de juryprijs vindt plaats op het Machevo Hotspots paviljoen.

Wilt u meedoen? Meld uw innovatie aan via het formulier.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners