Pathema overduidelijk winnaar PIP 2014 met IVG-C CoolWater (zowel vak- als publieksprijs)

Pathema B.V is met de IVG-C CoolWater overduidelijk de winnaar van de Proces Innovatie Prijs 2014. Zij sleepten op dinsdag 30 september, de eerste beursdag van Industrial Processing, zowel de vak- als de publieksprijs in de wacht!

De IVG-C (Industrial Vortex Generator – Circulation) CoolWater is een installatie voor de ontgassing en chemicaliënvrije behandeling van het koelwater van koeltorens of verdampingscondensors. Het ‘plug & play’-systeem combineert diverse technieken om een koeltoren of verdampingscondensor op watergebied duurzaam te exploiteren. De jury heeft veel waardering voor deze originele innovatie.

Juryvoorzitter Henk Klein Gunnewiek, in het dagelijks leven hoofdredacteur van Solids Processing Benelux: ”Met een korte ROI zonder chemicaliën water voor koeling produceren is echt nieuw. Met betere eigenschappen, minder energieverbruik en minder waterverbruik. En praktisch toepasbaar: met een plug & play skid eenvoudig inzetbaar bij koeltorens.”

Wij feliciteren de enthousiaste mensen van Pathema van harte met deze erkenning en wensen hen nog veel meer succes toe met de IVG-C CoolWater!

Klik hier: Voor de korte beursfilm
Klik hier: Voor het fotoalbum van de uitreiking PIP 2014
Klik hier: Voor het fotoalbum van de uitreiking Hartong Trofee 2014
Klik hier: Voor het fotoalbum van het Machevo Paviljoen

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners