Online platforms Macropak en Industrial Processing live

logoip3

logoip3VNU Exhibitions heeft in nauwe samenwerking met marktpartijen twee actuele portals ingericht als online extensie van de vakbeurzen Macropak en Industrial Processing. De platforms fungeren als contactmedium voor leveranciers uit de verpakkings- en procesindustrie met online bezoekers om business te genereren en te versterken. Aanbieders kunnen zich met hun bedrijfsprofiel presenteren en krijgen gegarandeerd contacten. Afnemers krijgen een compleet overzicht van wat leeft in de markt en worden in staat gesteld om investeringsbeslissingen continu te monitoren. Hierbij wordt intensief samengewerkt met branche experts zoals de Machevo & Bulk Vereniging en mediapartners.

Marktmanager Marc Klumper: ‘’Onze core business is het helpen genereren van omzet voor onze klanten. De combinatie online en beurzen is ijzersterk in dit intensieve maatwerk proces. Waar wij naartoe gaan is dat wij op verschillende niveaus mogelijkheden bieden voor ontmoetingen. Dat doen wij al met Macropak en Industrial Processing als fysieke ontmoetingsplaatsen. Met de portals zijn vraag en aanbod nu ook 365 dagen per jaar online in contact. We zetten hiermee een volgende stap als marketingpartner voor de verpakkingsbranche en de leveranciers in de procesindustrie’’.

Dankzij dit complete overzicht van wat er speelt in de markt kunnen bezoekers hun kennis op peil houden en zich goed oriënteren op investeringen op korte of langere termijn. Afnemers die op zoek zijn naar een specifiek product of leverancier in een bepaalde categorie of sector kunnen deze informatie vinden met behulp van filters. Zij kunnen per leverancier direct informatie aanvragen over producten en diensten waarin zij geïnteresseerd zijn. Deze contacten leveren we diezelfde dag aan bij de betreffende aanbieder. In samenwerking met de mediapartners publiceren experts op beide portals objectieve artikelen over actuele thema’s en vraagstukken binnen de twee markten.

De portals geven tegelijkertijd toegang tot alle informatie over de vakbeurzen Macropak en Industrial Processing die elke twee jaar plaatsvinden. Klumper: ‘’Want de beurzen blijven onverminderd van belang als onmisbaar trefpunt voor de face to face contacten en om te netwerken. De komende tijd werken wij aan de verdere uitbouw van de portals. Het aantal exposanten dat zich hier inmiddels manifesteert zal verder toenemen. Voor Industrial Processing hebben wij in deze korte tijd al vijftien aangesloten leveranciers en dat aantal zal eind van het jaar zijn opgelopen tot zo’n vijftig. Voor Macropak zijn de getallen nog reuskleuriger. De veertig partijen van nu zullen tegen die tijd zijn verdubbeld.  Daarnaast trekken wij nauw samen op met onze branche partners Nederlands Verpakkingscentrum en Machevo & Bulk Vereniging om net als onze beurzen ook deze online variant tot een succes te maken’’.

De nieuwe online portals zijn te vinden via: www.macropak.nl en www.industrialprocessing.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners