Nieuwe leden: Jelba, Van Lente, Bray Controls Europe

Machevo sluit het jaar 2019 af met de komst van de drie nieuwe leden Jelba, Van Lente Systeemintegratie B.V. en Bray Controls Europe B.V. Met elk een andere discipline vormt de procesindustrie de verbindende schakel tussen de leden en de Machevo & Bulk Vereniging. De positieve ervaringen van branchegenoten en het interessante aanbod van activiteiten is de directe aanleiding voor hun lidmaatschap.

Jelba is als nieuw lid door Humberto Tan tijdens Machevo Connect al kort bij de aanwezige leden geïntroduceerd. Als B2B online specialist in onder andere de procestechnologie kwamen oprichters Bart Strijker en Arwen Obermeyer al eerder in contact met Machevo en haar leden. “Wij krijgen steeds meer klanten richting de food processing”, vertelt Obermeyer. “Een lidmaatschap voelde als een logische stap om deel uit te maken van het netwerk. Daarnaast is het ook nog eens heel erg leuk om de banden aan te halen met oude relaties uit de markt.” De netwerkbijeenkomsten van Machevo zijn volgens Jelba bij uitstek een goede gelegenheid om op de hoogte te zijn en blijven van de trends en nieuwe wet- en regelgevingen. “Het delen van kennis, de waardevolle contacten en de kans om een bijdrage te leveren aan de procesindustrie met onze specifieke kennis en ervaring op het gebied van online marketing is ons uitgangspunt.“

 

‘Samen denken, samen doen’. Van Lente’s bedrijfsslogan is één van de drijfveren om zich als lid bij Machevo aan te sluiten. “Bij de oriëntatie naar een netwerk vereniging in de branche waarin wij als innovatieve ontwikkelaar van automatiseringssystemen voor voedingsmiddelenproducenten actief zijn, werd ik geattendeerd op Machevo”, vertelt Ruben Pot, Sales Manager bij Van Lente. “Het aantal en type leden biedt een interessante samenstelling voor netwerkbijeenkomsten en is voor ons doorslaggevend geweest om een lidmaatschap aan te gaan.” Een andere belangrijke aanleiding is de aantrekkelijke deelname aan de beurs World of Technolgy & Science in 2020 met de Machevo Hotspot.

 

Machevo is hét netwerk in de industriële procestechnologie, concludeert Rob van der Wal, Managing Director Benelux van Bray Controls in Heerhugowaard. “De netwerkvereniging is bekend binnen de procesindustrie en laat een positieve indruk achter bij onze klanten en prospects”, legt Van der Wal uit. “Een aantal leden, met name producenten van procesinstallaties, procesengineering en procesautomatisering in de (petro)chemische, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie, kunnen wij tot onze clientèle rekenen. Machevo levert bovendien een toegevoegde waarde aan haar leden als business- en marketingvereniging.” Bray, een wereldwijde toonaangevende producent van een modulaire productlijn vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen en aandrijvingen voor industriële toepassingen, kijkt met interesse uit naar Machevo Connect, de netwerkbijeenkomsten, business meeting en bedrijfsbezoeken. “Wij willen onze sterke groei in de Benelux continueren en onze naamsbekendheid vergroten door het plaatsen van productnieuws en persberichten op ons profiel op de Machevo & Bulk Vereniging website.”

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners