Nieuwe leden: GEFA Procestechniek Nederland en Pomac B.V.

Machevo & Bulk Vereniging kijkt terug op een succesvol jaar met geslaagde evenementen, workshops, beurzen en netwerkbijeenkomsten waarbij kennis, kunde en verbinden centraal staat. In 2020 staan er weer interessante activiteiten op het programma en verwelkomen wij twee nieuwe leden: GEFA Procestechniek Nederland en Pomac B.V.

Machevo is voor GEFA Procestechniek Nederland, een specialist in de productie van industriële afsluiters, geen onbekende vereniging. Het lidmaatschap is een weerzien na een eerste kennismaking ruim dertig jaar geleden, onder een andere firmanaam. Een bezoek aan Machevo Connect 2019 is voor Hans Warnaar, directeur van GEFA Procestechniek Nederland, doorslaggevend geweest in het ophalen van de oude banden. “Op uitnodiging van een Machevo-lid, die ik ontmoette op de Pumps & Valves beurs, bezocht ik Machevo Connect”, zegt Warnaar. “Daar heb ik een goede indruk gekregen van de vereniging en leuke contacten opgedaan.”  Het proeft volgens Warnaar duidelijk naar meer en bovendien biedt Machevo als branchevereniging goede ondersteuning aan haar leden, zoals aantrekkelijke kortingen op een beursdeelname. Warnaar: “Er zijn tenslotte veel branchegenoten bij Machevo aangesloten, dat is niet voor niets zo.”

Machevo Bulk & Vereniging verwelkomt ook het nieuwe lid Pomac B.V. die hygiënische pompen ontwikkelt en produceert voor de farmacie en de voedingsmiddelen-, dranken- en chemische industrie.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners