Nieuwe leden: CinchSeal en Heilig Mixers

cinchseal

Met de komst van onze nieuwe leden, CinchSeal en Heilig Mixers, breidt Machevo verder uit. Een deelname aan de Algemene Ledenvergadering heeft de Sales Manager van CinchSeal Benelux, Christian Wermeter, overtuigd van de meerwaarde van onze vereniging. Ook Ruud Nanninga, Directeur van Heilig Mixers is verheugd met het lidmaatschap.

CinchSeal
cinchsealOp een gemeenschappelijk netwerkevenement in het Feed LAB in Oirlo van Machevo en de Duitse belangenvereniging DSIV, waarvan CinchSeal Duitsland reeds lid is, nam Wermeter kennis van Machevo en raakte overtuigd: ‘De aanleiding voor het lidmaatschap zijn de activiteiten, zoals beursevenementen, workshops en bedrijfsbezichtigingen, die Machevo biedt evenals het netwerken met bestaande en toekomstige klanten’, legt Wermeter uit. CinchSeal, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Philadelphia, is producent van een nieuwe generatie mechanische dichtingen voor mengers, schroeftransporteurs en procesmachines in de voedings- en bulkindustrie. ‘Machevo vormt daarbij als partner van het DSIV en als vereniging van een grote schaal unieke bedrijven een uitstekende aanvulling voor CinchSeal Benelux’. 

Heilig Mixers
logo contactHet lidmaatschap van Heilig Mixers, de specialist in mengtechnieken voor voedingsmiddelen en chemie, stond volgens Nanninga al langer op het verlanglijstje. De kennismaking met Machevo vond eerder al plaats op een Industrial Processing beurs. “Vervolgens heb ik een aantal bijeenkomsten bijgewoond, informatie ontvangen en mensen ontmoet”, vertelt Nanninga. “Ook de lezingen vond ik erg interessant. Een lidmaatschap had ik al langer voor ogen. Nu de onderneming is gegroeid, is de mogelijkheid om lid te worden ontstaan. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt.” Nanninga hoopt met het lidmaatschap op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de branche en zijn netwerk verder uit te breiden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners