Nieuw lid in material handling: HETHON

Machevo & Bulk vereniging mag weer een nieuw lid verwelkomen: HETHON. Eigenaar Brenda Kesteloo had de vereniging al langer op het oog, maar lid worden was er nog niet van gekomen. Nu de knoop is doorgehakt, kan ook HETHON gaan profiteren van de activiteiten en het netwerk van onze vereniging.

HETHON is wereldwijd specialist in totaaloplossingen voor poeder- en vloeistofdosering en pompen. Het bedrijf onderscheidt zich in het werken met stoffen die moeilijk te doseren zijn. Maar HETHON doet veel meer. Kesteloo: “Mensen denken vaak dat we een pompenbedrijf zijn, alleen feeders verkopen. We verzorgen echter ook turn-key projecten, hebben een eigen engineerbureau en een testruimte voor klanten. HETHON is veel breder dan men verwacht, dat is een tijdje onderbelicht geweest.” De vernieuwde website schept een compleet beeld voor klanten. Het lidmaatschap van Machevo is hierbij een welkome ondersteuning. Naast praktische en financiële voordelen, zorgt de vereniging het hele jaar door voor extra exposure voor leden.

“HETHON is groeiend in de weeg- en besturingsindustrie. Ook zijn we volop bezig met productverbetering, hoe kunnen we dingen slimmer maken”, vertelt Kesteloo verder. “We zijn altijd bezig met bij de tijd blijven. Bijvoorbeeld door meer online te gaan werken, wat je nog weinig ziet in de branche.” Waar de klant zich ook bevindt ter wereld, HETHON wil altijd de beste service kunnen verlenen. “Hiervoor hebben we een systeem ontwikkeld waarbij we op afstand kunnen meekijken. Zo zien we niet alleen wat het probleem is, maar kunnen deze ook direct verhelpen.”

Naast engineering van eigen machines is HETHON ook vertegenwoordiger en distributeur voor verschillende pomp-, roterende koppelings- en afsluiterbedrijven. Kesteloo is vooral heel benieuwd naar wat het lidmaatschap het bedrijf gaat brengen: “Ik ben een open boek en kijk uit naar de activiteiten.”

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners