Nauwere samenwerking Machevo en PompNL

Sinds kort mag PompNL zich mediapartner noemen van Machevo. Dat betekent dat de Vereniging en haar leden via kortere lijnen met de redactie van PompNL schakelen en vice versa.

PompNL

Onder het motto ‘PompNL: brengt uw proces in beweging’ verschijnt zes keer per jaar het enige, onafhankelijke, Nederlandstalige vaktijdschrift over pompen, pompsystemen toepassingen, toebehoren en onderhoud. PompNL informeert haar lezers over nieuwe ontwikkelingen en praktische toepassingen zowel op nationaal en internationaal niveau. Het blad hanteert drie hoofdsegmenten: (petro)chemie; food en (afval/drink)water.

Doelgroep

PompNL informeert functionarissen in het middelmanagement in de industrie en (semi-) overheid over alles op het gebied van vloeistof-, gas- en vacuümtechnologie. De redactie behandelt onderwerpen vanuit de techniek, de actuele stand van zaken, en informeert over normen en regelgeving op zowel nationaal als internationaal terrein. En hoewel de pomp het hart blijft van het proces gaat het meer en meer over het hele systeem. Dus komen naast onderwijs en financieel zakelijk nieuws ook componenten, aanvullende apparatuur en onderhoudstechniek aan bod.

Natte kant van het proces

Waar het zusterblad Bulk van Eisma Industriemedia vooral de ‘droge’ kant van het proces beschrijft, duikt PompNL in de natte kant. Met een magazine in print maar ook met berichten op de site en de wekelijkse nieuwsbrief. Heeft u iets nieuws? Laat het ons weten op pompnl@eisma.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners