Meer ledenvoordeel door samenwerking met BULK

samenwerking machevo en bulk 4284

samenwerking machevo en bulk 4284Door een samenwerking met Eisma Industriemedia, uitgever van Vakblad BULK en bulkgids.nl, kan Machevo haar leden nóg meer voordelen bieden. De samenwerking betekent voor leden dat zij het vakblad BULK voortaan kosteloos kunnen ontvangen. Nieuwe leden krijgen een introductiekorting van 25% op multimediale advertentietarieven.

Goed signaal
“De samenwerking die tussen Machevo en BULK al jarenlang bestaat, is met de overeenkomst nu officieel bekrachtigd”, legt hoofdredacteur van Vakblad BULK Jos Verleg uit. “Dat is een goed signaal naar de markt waarin beide organisaties actief zijn, omdat daarmee de synergie-voordelen worden versterkt. De verenigingsleden zijn ook lezers van Vakblad BULK en gebruikers van bulkgids.nl, en zij profiteren als eerste van deze bundeling van krachten.”

Verdere versterking van Machevo-netwerk
“We zijn blij dat een gerenommeerd vakmedium als Bulk meteen enthousiast was om een van onze mediapartners te worden”, zegt Machevo-bestuurslid Robert-Jan Steegman. “Deze samenwerking is een verdere versterking van het netwerk dat Machevo en Bulk Vereniging is binnen de Nederlandse procesindustrie.”

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners