Marktleiders in de procesindustrie gezocht voor interview

Oproep marktonderzoek SolidsPr web

Oproep marktonderzoek SolidsPr webVoor het jaarlijkse brancheonderzoek van onze vereniging hebben wij uw hulp nodig. Bij onze leden vinden tal van interessante ontwikkelingen plaats en daar willen we wat van terug laten komen in het rapport. Daarom interviewen we graag leden die een scherpe of originele visie op sector hebben. Deze interviews vormen een zeer belangrijk onderdeel van dit rapport.

Wie loopt voorop?
Het onderzoek is dé vinger aan de pols van de toeleveranciers aan de procesindustrie. Groeicijfers en investeringsverwachtingen laten op zichzelf niet zien wat er leeft binnen de branche. Daarom zijn we op zoek naar leden die toonaangevend, innovatief, vooruitstrevend of grensverleggend zijn.

Voordelen
De voordelen aan deelname voor u zijn dat u als gezicht van uw bedrijf wordt gepresenteerd in ons goed gelezen en verspreid rapport. Een kans om uzelf of uw organisatie bijvoorbeeld te profileren als expert, innovator of marktleider.

Wie gingen u voor?
Voor de vorige editie spraken wij onder anderen met Supply Chain directeur Bart van Schaik van Arla Foods Nederland en met Erik Herremans, hoofd productie bij BASF Construction Chemicals. De afgelopen jaren spraken wij verder met leidinggevenden van J-Tec Material Handling, Kuipers Woudsend, Tetra Pak Processing Systems, Buisman Warehousing, Dinnissen Process Technology, Milcobel Dairy Operations, Cofely Nederland, Van Beek Schroeftransport, Voorbergen Consultancy, Lamb Weston / Meijer, Lindor, Apollo Group, PENKO Engineering, Optyl en Jongia.

Toeleveranciers én eindgebruikers
Geschikte interviewkandidaten zijn toeleverancier aan de procesindustrie of eindgebruiker. Kent u of bent u een innovatieve ondernemer die aan ons onderzoek wil meewerken? Dan vernemen wij dat graag op info@machevo.nl. We zijn ook op zoek naar afnemers in de procesindustrie. Dus als u een klant heeft die hieraan zou willen meewerken, dan horen wij dat graag. Ook andere suggesties voor het rapport stellen wij op prijs.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners