Machevo verwelkomt twee nieuwe leden

logofilcoflex1

Wij heten Filcoflex B.V. uit Waalwijk en Huikeshoven B.V. uit Delden van harte welkom en wensen hen een prettige samenwerking toe binnen onze vereniging. Hoe meer leden, hoe sterker de vereniging neergezet kan worden. Dus vergroot uw netwerk, versterk onze vereniging en maak bedrijven in de branche attent op onze actieve vereniging.

logofilcoflex1Filcoflex B.V.
Filcoflex B.V. is bekend geraakt met Machevo door het bedrijf Euro-Manchetten & Compensatoren, ook lid van onze vereniging. Bedrijfsleider bij Filoflex, Werner van Loon, licht toe: “Lidmaatschap verschaft ons toegang tot het grote netwerk van Machevo, daarnaast zal onze toetreding ook onze vindbaarheid vergroten”.

Filcoflex is gespecialiseerd in flexibele verbindingen voor de levensmiddelen-  en farmaceutische industrie. Zij staan sterk in de droogstofwereld, zoals bulk- en poedertransportsystemen. Op ieder gebied wordt gebruik gemaakt  van innovatieve en betrouwbare producten, zoals surefitline, siliconen weegbalgen en/of opblaasbare zakkenklemmen. Bij al deze producten en materialen streeft Filcoflex naar certificeringen en testrapporten die aantonen dat er gebruik is gemaakt van gerenommeerde en betrouwbare materialen. De productie vindt plaats in Nederland waardoor levertijden en kwaliteit gewaarborgd blijven. Filcoflex werkt samen met Euro-Manchetten & Compensatoren, goed voor 30 jaar kennis en ervaring.

Zowel binnen als buiten Europa heeft Filcoflex vele referenties in de levensmiddelen industrie opgebouwd. Flicoflex begeeft zich, door middel van een aantal agentschappen, op internationaal grondgebied en  heeft in Duitsland een eigen vestiging. De laatste ontwikkelingen op dit gebied zijn te vinden op www.filcoflex.nl www.filcoflex.nl.

hhlogo1

Huikeshoven B.V.
Huikeshoven B.V. is specialist in industriële elektrowarmte. De toepassingen van deze producten zijn zeer breed. Zo leveren zij verwarmingskabels voor onder andere de voedingsmiddelenindustrie, (petro-)chemie en bio-technologie. Naast verwarmingskabels, die vaak worden ingezet voor het tempereren van leidingen en tanks in processen, levert Huikeshoven ook verschillende vormen van vatverwarming en verwarmingselementen.

Al enkele jaren exposeert Huikeshoven B.V. op de beurs Industrial Processing. Afgelopen editie besloot Bas Spekreijse, directeur van Huikeshoven, lid te worden van de vereniging. Hij zegt hierover: “Via het lidmaatschap willen wij graag in contact komen met bedrijven uit de branche. Wij hebben met onze specifieke, specialistische kennis een grote toegevoegde waarde”.

Naast de engineering van installaties beschikt Huikeshoven B.V. ook over een eigen assemblage en mogelijkheden voor installatiewerkzaamheden. Meer informatie over Huiskeshoven en industriële elektrowarmte kunt u vinden op de website www.huikeshoven.nl.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners