Machevo verwelkomt twee nieuwe leden

Maes Safety Products en Services logo 002

Machevo is weer toegenomen in ledenaantal met de deelname van Maes Safety Products en Services en Buitink Technology. Wij heten de bedrijven van harte welkom en dienen graag hun doelen: netwerk uitbreiden en kennis delen. Hieronder stellen we de twee nieuwe leden aan u voor.

Maes Safety Products en Services
Maes Safety Products en Services (MSPS) biedt een breed scala aan beschermende producten en diensten op het brand-en stofexplosiebeveiliging en preventie in de Benelux. Directeur Jeroen Maes kende Machevo & Bulk Vereniging al een langere tijd van zijn werkzaamheden in de procesindustrie in Nederland en de Benelux. Na vele ontmoetingen op beurzen werd hij overtuigd om in de vereniging te stappen. “Met het lidmaatschap streven wij naar meer contacten in de procesindustrie voor een groter netwerk”, verklaart Maes.

Het bedrijf ontwerpt en levert onderdelen en systemen voor de veiligheid van industrie- installaties op het gebied van stofexplosie en brandpreventie, inclusief engineering en documentatie, volgens de ATEX regelgeving. Stofonderzoek, explosieveiligheidsdocumenten (EVD) en risico-analyses maken deel uit van hun dienstenpakket. Inbedrijfname, nazorg en service worden door gecertificeerde medewerkers verzorgd. Meer informatie over het bedrijf is hier te vinden.

Buitink Technology
Buitink Technology logo 002Buitink Technology ontwikkelt flexibele kunststoffen en kent zijn oorsprong in 1949. Door de jaren heen werd de focus verlegd van zadels voor paarden naar dekzeilen, tenten en vrachtwagenzeilen. Vandaag de dag is het bedrijf gespecialiseerd in allerlei oplossingen voor flexibele kunststoffen waar zij voornamelijk werken met zeildoek, folie en technisch textiel. Ze begeven zich in de bouw-, architectuur en industriesector.

Op dit moment focust Buitink Technology zich op meer marktbenadering middels beurzen. Daar vond ook de ontmoeting met Machevo plaats waarna ze besloten over te gaan tot lidmaatschap. “Wij willen meer naar buiten treden met ons bedrijf en denken dit te bereiken bij Machevo”, vertelt Jan van de Weerd, Business Development bij Buitink Technology. “Wij willen een netwerk creëren in branches die wij nog niet kennen. Machevo dient als een mooi platform om leden te inspireren, mee samen te werken en te ontwikkelen”, aldus Van de Weerd. Ontdek hier meer over het bedrijf.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners