Machevo verwelkomt drie nieuwe leden

apollo logo

Drie leden hebben zich in de afgelopen maanden aangemeld bij de Machevo & Bulk Vereniging. Het gaat om de Apollo Group, Nederman Nederland B.V. en Willems RVS/Aluminium B.V.

apollo logoApollo Group

Apollo is opgericht in 1847. Door de jaren heen heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en installeren van interne verticale transport systemen, logistieke systemen en balenpersen voor de bulk en de verpakkingsindustrie met vestigingen over de hele wereld.

Claudia van den Pol, Managing Director, maakte kennis met de Machevo & Bulk Vereniging via Carlos Ooijen. Nieuwe contacten leggen in de procesindustrie is de voornaamste reden voor aanmelding bij deze vereniging. Met dit lidmaatschap wil Claudia relaties opdoen die complementair zijn aan elkaar.

Meer informatie over Apollo Group B.V. kunt u vinden op de website: www.apollobv.com
Nederman2Nederman B.V.
Nederman is een grote speler op het gebied van ontstoffing. Het van oorsprong Zweedse bedrijf is wereldwijd leverancier van producten en oplossingen gericht op eco-efficiëntie. Producten en systemen van Nederman dragen bij aan het verminderen van de milieueffecten van industriële productie, aan het creëren van een veilige en schone werkomgeving en aan het stimuleren van de productie-efficiëntie.

De verkoop wordt uitgevoerd via verkoopbedrijven en distributeurs in ruim 50 landen. Nederman ontwikkelt en produceert in eigen productie en assemblage-eenheden in Europa, Noord-Amerika en Azië.

De groep is genoteerd op Nasdaq OMX, Stockholm en heeft ongeveer 1.950 medewerkers. Het bedrijf doet veel aan bulkhandling. “Wij kenden Machevo al via het vakblad Solids Processing en diverse relaties vanuit de markt”, zegt Solution Sales Manager bij Nederman Jan van Doorn.

“Wij willen graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de procesindustrie en bulksector. Als wereldwijde producent kunnen wij een toegevoegde waarde leveren aan de diverse industrieën op het gebied van filteren, reinigen en recyclen”, verklaart Van Doorn zijn keus voor het lidmaatschap. “Wie zich op de bulksector richt, kan niet om Machevo heen”, vult accountmanager bij Nederman Johan Keetbaas aan.

Meer informatie over Nederman is te vinden op www.nederman.nl

logo willems rvsWillems RVS/Aluminium B.V.
Willems staat al meer dan 55 jaar ervaring als het gaat om  RVS en aluminium constructies en bewerkingen. Op  het gebied van innovatieve vormgeving, gedurfde constructies en moderne materialen heeft het bedrijf inmiddels al een goede naam opgebouwd.

De missie van het bedrijf is om waardevolle producten en diensten te leveren op het gebied van Aluminium en Roestvast stalen constructies en leidingsystemen. Bij de boeiende projecten waar Willems mee te maken krijgt staat professioneel en respectvol handelen voorop.

Willems RVS Aluminium B.V. wil een betrouwbare partner zijn, goed georganiseerd, met een aantrekkelijke werksfeer voor goed personeel. Waarbij integer, flexibel en klantgericht woirdt gehandeld.

Willems blinkt uit in in een degelijke bedrijfsstructuur en projectmanagement en heeft de capaciteit om complete projecten aan te pakken met monteurs die op locatie een goed contact hebben met de opdrachtgever.

Meer informatie is te vinden op de website van Willems RVS/Aluminium B.V.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners