Machevo tekent samenwerkingsovereenkomst met DSIV

Machevo Jochen Baumgartner und Tom W.H. Pruymboom

Machevo Jochen Baumgartner und Tom W.H. PruymboomMachevo& Bulk Vereniging is een samenwerking  aangegaan met haar Duitse evenknie DSIV. Deze belangenvereniging zet zich in voor personen en bedrijven die zich bezig houden met productie, opslag, transport en verwerking van bulkgoederen. Onze voorzitter Tom Pruymboom en uitvoerend directeur van DSIV Jochen Baumgartner hebben de overeenkomst 25 maart jl. gesloten op de vakbeurs Anuga FoodTec in Keulen.


DSIV wijst erop dat de bedrijven in de Benelux een sterke en belangrijke partner zijn voor de meer dan duizend bedrijven die zich in Duitsland bezighouden met het verwerken van bulkgoederen. Door het samenwerkingsverband wordt het voor de Duitse bedrijven gemakkelijker om in contact te komen met de meer dan 120 Machevo-leden die op hetzelfde terrein actief zijn in Nederland.

De belangenverenigingen zijn van plan om samen een netwerkborrel te organiseren op de Schüttgut-Messe in Dortmund op 5 november 2015. Nadere details hierover worden later bekendgemaakt.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners