Machevo Paviljoen op beurs Anuga Foodtec

web 3D Ansicht 05 2015 02 18

De Nederlandse procesindustrie wordt goed  vertegenwoordigd op de beurs Anuga FoodTec die eind deze maand in Keulen plaatsvindt. Vier leden van onze vereniging maken van 24 tot en met 27 maart gebruik van de mogelijkheid om collectief deel te nemen aan het Machevo Paviljoen. Het gaat om Altermij-De Gouwe B.V., Nirota B.V., Nestinox B.V. en Rodesta B.V.

web 3D Ansicht 05 2015 02 18Op de beurs hebben de leden samen zo’n 40 vierkante meter tot hun beschikking. Machevo organiseert regelmatig collectieve beursdeelnames op verzoek van de leden. Vooral voor middelgrote en kleine bedrijven werkt collectieve deelname drempel verlagend.

Alle partijen in de voedselindustrie op één beurs
Anuga FoodTec wordt gezien als de belangrijkste beurs op het gebied van voedsel en drank. Alles wat bij voedselproductie komt kijken is er terug te vinden; van transport- en inpaksystemen tot ingrediënten en dienstverlening. De industrie laat er zijn laatste innovaties en toekomstblikken zien. Kortom: op alle vragen die bedrijven in de voedselverwerkende industrie kunnen hebben wordt hier antwoord gegeven.

web 3D Ansicht 04 2015 02 18

Resource efficiency
De beurs is dit jaar gericht op het zuinig omgaan met voedsel en energie. De exposanten laten onder meer zien met welke innovaties zo min mogelijk energie, water en voeding tijdens het productieproces verloren gaat.
Meer informatie over de beurs kunt u vinden op
www.anugafoodtec.com

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners