Machevo op zoek naar de beste stand op de Industrial Processing

LogoHartongTrofee smal

LogoHartongTrofee smal

Op 30 september 2014 reikt de Machevo & Bulk Vereniging de Hartong Trofee uit aan het bedrijf met de beste standpresentatie op de beurs ‘Industrial Processing’ van de Industriële Week in Utrecht. Een deskundige jury onderwerpt alle stands van deze beurs aan een kritische beoordeling en reikt deze award uit op de eerste beursdag om 18.00 uur in het auditorium van Media Plaza in de Jaarbeurs.

Deskundige jury
De jury bestaat dit jaar uit de heer René Frencken van Westside Art & Fashion, de heer Wulfred Hoefsloot van Six Senses, de heer Martijn de Weerd van De Jaarbeurs en mevrouw Cynthia Meijer namens de Machevo & Bulk Vereniging. Als voorzitter van de jury treedt de heer René Frencken op.

Toen Frencken benaderd werd door het bestuur om plaats te nemen in de jury reageerde hij verbaasd: “Nog niet eerder is mij gevraagd om te jureren, wat mij overigens wel erg leuk lijkt om te doen en waar ik gelukkig niet alleen voor sta om deze taak te slechten. Komt m’n etaleurs opleiding van de NIMETO in Utrecht toch nog eens van pas.”

Ook Hoefsloot is vereerd plaats te mogen nemen in de jury van de Hartong Trofee: ”Ik vind het een eer deel te mogen uitmaken van de jury en zal met name letten op presentatie, onderscheidend vermogen en overtuigingskracht”.

Beoordelingscriteria
Alle standhouders maken kans op deze felbegeerde trofee! De jury beoordeelt namelijk op de eerste beursdag alle stands op de Industrial Processing. Zij verschijnen “incognito” en maken zich alleen bekend, indien zij dit nodig achten. Met betrekking tot de beoordeling en evaluatie van presentaties op de beursvloer, zal de jury o.a. letten op:

  • Uitstraling;
    Valt uw stand op en trekt deze de aandacht van de bezoeker door bijvoorbeeld kleuren, logo’s, beweging van machines/producten? Is uw stand onderscheidend ten opzichte van uw buren en concurrenten?
  • Inrichting;
    Is de stand zodanig ingericht dat het voor de bezoeker overzichtelijk is en het duidelijk is wat u als exposant aanbiedt?
  • Standbemanning;
    Is de standbemanning proactief naar de bezoeker, vriendelijk en enthousiast?

Geschiedenis
De Hartong Trofee is een initiatief van de Machevo & Bulk Vereniging en wordt al sinds 1983 uitgereikt aan het bedrijf met de beste standpresentatie. De wisseltrofee is genoemd naar wijlen de heer Ir. F.L. Hartong, voorzitter van de Vereniging Machevo en grondlegger van de toenmalige Machevo beurs (tegenwoordig Industrial Processing). De wisseltrofee is een kunstwerk ontworpen door beeldend kunstenaar Nico van Lierop.

René Frencken/WESTSIDE

René Frencken is eigenaar en geestelijk vader van de concept-store WESTSIDE in ’s-Hertogenbosch. Een 1000m2 grote winkel waarbij een optimale presentatie hoog in het vaandel staat. Het assortiment is divers; kleding, zowel voor dames als heren, vintage meubelen, hedendaagse kunst, en wat al niet meer. Elk artikel dient de aandacht te krijgen die het verdient. De combinatie met hedendaagse kunst gaat al 33 jaar terug toen Frencken zijn eerste kledingzaak opende in ’s-Hertogenbosch en schilderijen liet zien van een aantal lokale en inmiddels gewaardeerde kunstenaars zoals Leon Adriaans en J.C.J. van der Heijden.

Foto Rene Frencken

Wulfred Hoefsloot/Six Senses

Na een opleiding International Marketing Management begon Hoefsloot zijn carrière als product manager bij Mölnlycke Healthcare, bekend van onder andere libero, Klinidrape en Tork. Aansluitend werkte hij ruim 12 jaar als interim senior marketeer bij onder andere Nutricia, Beiersdorf medical en Numico. In 2000 ging hij van start met Six Senses. Een marketingcommunicatiebureau met een vernieuwend business model. Ambitie was en is om een game changer te zijn binnen de markt. Een strategie die zorgt voor een gestage groei. Inmiddels werkt Six Senses met meer dan 20 creatieven in Nederland en België voor mooie merken als Bacardi, Dorel, Atkins, BSN, Canal Digitaal en Reed Business.

Foto Wulfred Hoefsloot verkleind
Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners