Machevo-leden welkom op twee DSIV-evenementen

001 Christian Boehringer 1

DSIV heeft maar liefst twee evenementen op de agenda staan waar Machevo-leden van harte welkom zijn. Op 27 mei a.s. vindt de Leadership Meeting plaats waar kennis wordt gedeeld over het denken in generaties. Houd ook 8 april a.s. vrij voor de pre-beurs van het POWTECH event.

Generatie denken
Tijdens de DSIV Leadership Meeting brengen deelnemers een bezoek aan het farmaceutisch bedrijf Boehringer Ingelheim en krijgen ze een rondleiding door het LogiPack Center. De focus van het evenement ligt op de continuïteit van een familiebedrijf. Hoe breng je het van generatie tot generatie tot een succes?

Spreker is Christian Boehringer, voorzitter van het comité van partners van het Boehringer Ingelheim en al de vierde generatie van zijn familie die deze plek inneemt. De dag wordt afgesloten met een smakelijk diner in het casino van het bedrijf.

Locatie
Het adres van de locatie van de Leadership Meeting is Binger Str. 173, 55218 Ingelheim am Rhein in Duitsland. Inschrijven kan onderaan de website. Er geldt een gereduceerd tarief voor leden van de Machevo & Bulk Vereniging o.v.v. ‘Mitglied Machevo’.

We’ll rock the theater
Machevo-leden kunnen samen met andere gasten aan de vooravond van het POWTECH event helemaal tot rust komen tijdens de We’ll rock the theater. Geniet tijdens de pré-beurs van live optredens, smakelijk eten en koude drankjes. Naast opladen voordat de drukte van de beurs begint, biedt de avond kans om te netwerken.

Praktische informatie

De locatie is het prachtige Theatre Pub Loft in Duitsland. Iedereen is vanaf 18.00 welkom en de officiële opening vindt om 20.15 plaats. Het adres is Austr. 70, 90429 Nuremberg, Germany.

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier onderaan op de website. Leden van de Machevo & Bulk Vereniging kunnen tegen een gereduceerd tarief deelnemen o.v.v. ‘Mitglied Machevo’.

 

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners