Machevo-leden welkom bij DSIV meetings

9332 logo

9332 logoOnze Duitse partner DSIV organiseert de komende tijd twee interessante bijeenkomsten in het westen van Duitsland. Op 30 maart 2017 organiseert de vereniging een meeting in Düsseldorf voor leidinggevenden die meer te weten willen komen over zaken doen in Japan. Op 9 mei 2017, een dag voor aanvang van de beurs Schüttgut Dortmund, bezoekt de vereniging het Duitse voetbalmuseum in Dortmund. Machevo-leden zijn van harte welkom hierbij aan te sluiten.

Powtex DSIV Präsident Stefan PennoLeadership meeting Japan
Deze bijeenkomst in hotel Nikko is gericht op directeuren, general managers en senior executives van bedrijven in de material handling industrie. Op uitnodiging van DSIV geeft de voorzitter van het Duits-Japanse samenwerkingsverband (Deutsch-Japanischer Wirtschaftskreis) een lezing. Daarna is er ruim de gelegenheid voor aanvullingen, vragen en antwoorden.

Gericht op export
Net als in Nederland zijn de Duitse bedrijven in deze sector sterk gericht op de export. Deze bijeenkomst is een ideale gelegenheid om ervaringen met branchegenoten uit te wisselen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Het Japanse diner in het restaurant van het hotel en de daaropvolgende wandeling door de oude binnenstad geven daar op een genoeglijke manier alle ruimte voor.

Ervaringsdeskundigen
In Japan wordt de material handling industrie vertegenwoordigd door de vereniging APPIE, waarmee DSIV een samenwerkingsverband onderhoudt. Meerdere DSIV-leden hebben al ervaring opgedaan in de Japanse markt en exposeerden op POWTEX in Tokyo, de Japanse beurs voor de procesindustrie. Het doel van de bijeenkomst is om gezamenlijk een impuls aan de export naar Japan te geven.

Programma
16.00 uur   Welkomstwoord door voorzitter Stefan Penno
16.15 uur   Lezing voorzitter van het Duits-Japanse samenwerkingsverband
17.45 uur   Aanvullende woorden door leden – vragenronde
18.30 uur   Einde meeting
19.15 uur   Japans diner in restaurant
21.00 uur   Wandeling door oude binnenstad

In het hotel zijn meerdere kamers gereserveerd onder trefwoord DSIV:

Hotel Nikko Düsseldorf
Immermannstr. 41
40210 Düsseldorf
Duitsland
T: +49 211 834-0
F: +49 211 161216
Reserveringen: +49 211 834-2111
E-mailadres: info@nikko-hotel.de

Aanmelden
Aanmelden voor de meeting kan door de pdf hier in te vullen.

Fussballmuseum 828Netwerkbijeenkomst in Duits Voetbalmuseum
Als opwarmer voor de beurs Schüttgut Dortmund bezoeken de DSIV-leden op 9 mei 2017 het Duits Voetbalmuseum in dezelfde stad. Het museum geeft een bijzonder compleet beeld van de Duitse voetbalsport door de jaren heen. Ook de politieke, culturele, sociale en economische aspecten komen aan bod en onlosmakelijk daarmee verbonden is de fascinatie, emotie, spanning en entertainment die bij deze sport komt kijken.

Dit uitstapje is een ideale manier om voor aanvang van Schüttgut Dortmund (10 & 11 mei 2017) op een informele manier kennis te maken met branchegenoten die hier exposeren.

Programma
16.00 – 18.00 uur   Bezoek aan de tentoonstelling
18.00 – 23.00 uur   Lopend buffet bij Bar & Restaurant N11

Aanmelden
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren kan middels een mail aan office@dsiv.org of vul hier de PDF in om u aan te melden.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners