Machevo introduceert lidmaatschap voor start-ups

Startup

StartupSpeciaal voor opstartende bedrijven introduceren wij een voordelig lidmaatschap waarmee nieuwe bedrijven razendsnel een netwerk kunnen opbouwen in de branche. Op deze manier willen wij start-ups de kans bieden zich aan te sluiten bij ons netwerk van toeleveranciers aan de procesindustrie.

Bedrijven die gebruikmaken van deze mogelijkheid profiteren van alle voordelen die het lidmaatschap biedt. Zij kunnen dus in contact komen met branchegenoten, kennis delen, nieuwe producten presenteren op onze website en in onze nieuwsbrief, deelnemen aan onze excursies naar toonaangevende afnemers en meer.

Gereduceerd tarief
Wij hebben er rekening mee gehouden dat bedrijven in de opstartfase al meer dan genoeg onkosten hebben. Daarom betalen zij bij het aangaan van een 3-jarig lidmaatschap het eerste jaar geen 750, maar slechts 250 euro lidmaatschapsgeld. Het tweede jaar is dit 500 euro en het derde jaar 750 euro.

Voorwaarden
Om voor het start-up lidmaatschap in aanmerking te komen, dient uw bedrijf maximaal 2 jaar geleden te zijn opgericht bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast dient uw bedrijf het lidmaatschap aan te gaan voor een periode van 3 jaar. Ook bedrijven die een doorstart hebben gemaakt na een faillissement kunnen gebruikmaken van deze regeling.

Komt u in aanmerking?
Komt uw bedrijf in aanmerking voor deze speciale regeling? Neem dan contact met ons op of meldt uw bedrijf hier aan voor het lidmaatschap. Vergeet niet in het opmerkingenveld te vermelden dat u gebruik wenst te maken van de start-up regeling!

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners