MACHEVO HOTSPOTS op Industrial Processing

MH 1 1024x468

Op de Machevo Hotspots tonen leden van de Machevo & Bulk vereniging gezamenlijk hun innovaties en delen zij hun brede kennis op het gebied van procesindustie. Dit paviljoen kan dan ook gerust hét middelpunt van toeleveranciers aan de procesindustrie worden genoemd.

Voor deze editie van Industrial Processing is er gekozen voor 1 groot Machevo Hotspots paviljoen met een open karakter en een goede zichtbaarheid. U kunt exposeren in het paviljoen met een tussenstand van 10 m² of een hoekstand van 20 m². Naast de eigen standruimte is er ook een open gemeenschappelijke ruimte, waar bezoekers een drankje en hapje aangeboden krijgen.

Deelname aan de Machevo Hotspot is met een all-in pakket, bestaande uit volledig verzorgde standbouw, een gemeenschappelijke ruimte, catering en een hostess. Iedere stand wordt opgeleverd met vloerbedekking, standaard naamsvermelding, statafel incl. twee barkrukken, elektra-aansluiting, full colour print op doek (print naar keuze) en een standaard hoeveelheid verlichting.

Voor een impressie van de Machevo Hotspots op Industrial Processing 2018, zie onderstaande afbeeldingen:

MH 1 1024x468 

MH 2 768x494

De inschrijving voor deelname aan de Machevo Hotspots is geopend! Heeft u interesse in deelname of ontvangt u graag aanvullende informatie, neem dan contact op met Marc Berkouwer.

Bent u nog geen lid van de Machevo & Bulk vereniging, maar wilt u toch deelnemen aan het Machevo Hotspots paviljoen? Meld u dan nu aan als lid bij de Machevo & Bulk vereniging!

Deelnemers Machevo Hotspots per 08-02-2018:

– Ekato B.V.
Engisol

– Hoppenbrouwers Techniek BV

– Huikeshoven BV

Lampe Technical Textiles
Slingerland Techniek B.V.
Vlint Holding B.V.
Ziemann Holvrieka

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners