Machevo Hotspots next to the future op Industrial Processing 2016

Machevo Paviljoen IP 2016 02 websmall

Deelname aan deze editie van Industrial Processing is dankzij twee opvallende Machevo-hotspots aantrekkelijker dan ooit. Behalve dat leden sowieso een fikse korting op de m2-prijs ontvangen hebben we voor hen ook een perfecte ligging geregeld! Een echte ‘hotspot’ direct naast de Fabriek van de Toekomst, dé blikvanger van de beurs Industrial Processing 2016 die van 4 t/m 7 oktober plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht.

Deze korting geldt ook als u al staat ingeschreven als deelnemer aan de Industrial Processing 2016 maar nog geen lid bent van onze vereniging, de korting voor onze leden wordt door Jaarbeurs met terugwerkende kracht verrekend na ontvangst van uw aanmeldformulier lidmaatschap.

Machevo Paviljoen IP 2016 02 websmall

Machevo Paviljoen IP 2016 01 webVerzekerd van grote bezoekersstroom
Voor de Fabriek van de Toekomst is veel ruimte gereserveerd en fabrikanten zullen hier tot het uiterste gaan om hun innovatieve procestechnieken te etaleren.  Met een locatie aan dit plein bent u dus op een voordelige manier verzekerd van een extra hoge bezoekersstroom.

Alles geregeld
De Machevo & Bulk Vereniging neemt voor deelnemers aan het de hotspots alle rompslomp rondom standbouw weg en verstrekt korting op de reguliere deelnamekosten. Dat verlaagt de drempel tot deelname flink! Met een ‘all-in pakket’ waarbij alles, van vloerhuur tot standbouw en van schoonmaak tot inrichting, voor u wordt geregeld is deelname aan de Industrial Processing voordeliger èn comfortabel.

Fabriek van de toekomst webGemakkelijk te vinden
De hotspots liggen ten noorden en ten zuiden van de Fabriek van de Toekomst, een in het solids gedeelte van de beurs en een in het liquids gedeelte. De hotspots hebben een eigen uitstraling en krijgt in de communicatie uitingen extra aandacht, zodat bezoekers u nog makkelijker zullen vinden. Daarnaast bieden de hotspots u voldoende ruimte om een eigen uitstraling aan uw stand te geven.

Meer weten?
Neem contact op met Jeroen ter Steege of Fer Windau via service@jaarbeurs.nl of telefoonnummer +31 (0)30 30 29 52 999. Zij geven u graag meer informatie of maken een geheel vrijblijvende offerte voor u op basis van uw doelstellingen en wensen.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners