Machevo en Easyfairs intensiveren partnerschap


Seijbel Photography EF

Machevo-leden gaan nog meer profiteren van de samenwerking tussen Machevo en Easyfairs. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst moet deelname aan buitenlandse beurzen nog aantrekkelijker maken. Dat blijkt uit de overeenkomst die Machevo en Easyfairs woensdag 4 oktober jl. op de beursvloer van Solids en Pumps & Valves in Rotterdam hebben getekend.

Solids en Pumps & Valves zijn twee toonaangevende beurzen van Easyfairs met edities door heel Europa. Bij deze editie in Rotterdam zaten zoals gebruikelijk veel Machevo-leden onder de deelnemers. Dat maakt duidelijk dat er van samenwerking al volop sprake is. “Samen met Easyfairs bouwen we verder aan de community in de processing industrie”, zegt Machevo-bestuurslid Robert-Jan Steegman. “Ook zetten we de schouders onder de export sociëteit en- zeker belangrijk – bieden we Machevo-leden voordeel in de vorm van kortingen en landenpaviljoens op buitenlandse titels van Easyfairs.”

Ontmoetingen mogelijk maken
“Het motto van Easyfairs is ‘serving communities’ en dat is precies wat we met deze samenwerking willen bereiken”, zegt Bas van Gent, group event director van Easyfairs. “Door onze verbintenis met Machevo kunnen we het ledennetwerk helpen in de export. Het belangrijkste voor ons is het faciliteren van ontmoetingen. De service bij deelname aan buitenlandse beurzen past in dit plaatje.”

Over Machevo
Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in de (petro)chemische, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie en biotechnologie.

De vereniging is niet meer expliciet een exposantenvereniging, maar een business- en marketingvereniging die toegevoegde waarde levert aan haar leden.

Over Easyfairs
Easyfairs maakt events op maat naar de behoeften van de professionele communities die het bedrijf bedient. Om events tot een succesvol einde te brengen houdt Easyfairs bij de organisatie vier cruciale onderdelen in het oog die bij ieder evenement van groot belang zijn: opleiding, transacties, netwerken en entertainment.

Easyfairs is een organisator in de brede zin van het woord. Of het nu gaat om een all-in formule inclusief standbouw, huur, meubels en een marketingprogramma, een formule met uitsluitend vrije standruimte of de organisatie van een congres, Easyfairs streeft altijd naar het perfecte evenement.

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners