Machevo Connect 2016, hét netwerkmoment voor u als toeleveranciers aan de procesindustrie

Logo Machevo Connect transparant

Logo Machevo Connect transparantMarkeer maandagmiddag 21 november a.s. in uw agenda. Dan organiseert Machevo in samenwerking met Jaarbeurs hét exclusieve netwerkevenement voor de procesindustrie: Machevo Connect 2016. Tijdens dit evenement komen alle genodigden van Machevo en de Industrial Processing bijeen in het Media Plaza van de Jaarbeurs. U bent hierbij van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het volledige programma met een connectborrel als afsluiting.

Door de inschakeling van BuzzMaster wordt ons evenement dit jaar interactiever dan ooit. Deze techniek maakt het mogelijk tijdens een lezing via uw smartphone vragen te stellen aan de spreker, uw mening te geven, polls in te vullen en nog veel meer.

Ook dit jaar staat een dagvoorzitter van allure garant voor een dynamische dag. Verslaggever en televisiepresentator Art Rooijakkers, onder meer bekend van Wie is de mol, leidt het programma. Voor de leden van Machevo loopt hun Algemene Ledenvergadering als een rode draad door het evenement. Vergaderen is nog nooit zo leuk geweest! 

Van nieuwe kaasfabriek tot toekomstvoorspellingen
Het programma bevat drie sterke lezingen. Als eerste topspreker en trendwatcher Adjiedj Bakas. Hij zal onder meer ingaan op de invloeden die energie, water en grondstoffen hebben op onze branche. Dichter op onze branche ingezoomd is de lezing van directeur productie bij CONO Kaasmakers Peter Schurink over de nieuwe duurzame kaasmakerij van CONO in Westbeemster. Het online delen van uw ervaring en kennis, uw bedrijfsinformatie en de kennis van de medewerkers werkt als een magneet voor uw klanten, weet Edwin Vlems, Marketing manager bij metaalgroothandel MCB. Stel aan hem al uw vragen over inbound marketing.   

Peter kaas webDuurzaam coöperatief bouwen
Bij de bouw van een nieuwe kaasfabriek zijn veel partners betrokken. Alhoewel de productie van kaas relatief efficiënt en zonder al te veel verliezen gepaard gaat, zijn er zeker nog optimalisaties te behalen. Het is de kunst om voor de bouw de verschillende partijen tijdig aan tafel te krijgen om samen te analyseren of er nog verbeterslagen in het ontwerp realiseerbaar zijn. Dit en meer deelt Peter Schurink, directeur productie bij CONO Kaasmakers, met u.

Edwin Vlems webInbound Marketing: Online kennis als magneet voor klanten
We leven in een tijd dat mensen zich steeds beter afsluiten voor uw marketing en sales, maar tegelijk steeds meer interesse hebben in uw kennis. Vrijwel alle koopprocessen in de B2B-markt beginnen namelijk bij Google, dus is het logisch om alle kennis online te delen, toch? Edwin Vlems, Marketing Manager bij MCB, bespreekt alle voor- en nadelen van transparantie.  
 
Megatrends energie, water en grondstoffen
Adjiedj Bakas 1 webWillen we van de 21e eeuw een gouden eeuw voor de hele mensheid maken, dan moeten we de beschikbaarheid van water, energie en grondstoffen goed geregeld hebben. Hoewel er op deze terreinen veel pessimisme heerst, is daar geen enkele reden toe. Er komt onder meer een biobased economy waarbij planten grondstoffen produceren voor de chemie en ander branches en er breekt een periode van overvloed aan voor de mensheid. Deze lezing is gebaseerd op het boek ‘Plenty’ van Bakas.

Synergie van Machevo en Jaarbeurs
Tijdens ‘Machevo Connect 2016’ komen alle genodigden van Machevo én de Industrial Processing van de Jaarbeurs bijeen, zodat alle deelnemers de synergie van beide organisaties kunnen ervaren. Uiteraard zal er genoeg gelegenheid zijn om kennis te maken met de andere aanwezigen. Tijdens de afsluitende netwerkborrel met heerlijke hapjes kunt u napraten of gewoon even bijkomen van het volle programma. De verwachte eindtijd is ongeveer 19.30 uur.

Aanmelden voor deelname is noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk. Klik hier om uzelf aan te melden voor:

Locatie en tijden

web pauze P1040540Programma
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect en ALV
15.00 uur: Pauze
17.30 uur: Afsluiting middagprogramma
18.00 uur: Netwerkborrel met lekkere hapjes

Locatie
Locatie Media Plaza
14A0893 webJaarbeurs, Entree Oost
Croeselaan 6
3521 CA Utrecht
  
Zie: Meer informatie Jaarbeurs
Zie: Meer informatie Media Plaza
Zie: Meer informatie parkeren bij de Jaarbeurs
Zie: Routebeschrijving naar de Jaarbeurs

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met het secretariaat via e-mail.
  
Let op: kosteloos afmelden is mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 75,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

 

Bekijk al het nieuws

Onze partners

Alle partners